Keskustelu

« aihelistaan

FinTrailO 2021


 • nimimerkki

  Tuomo

  13.6.2021 klo 11:32
  FinTrailOn kanssa ajankohdallisesti päällekkäin osuu ilmeisesti Uimaharjun sellutehtaan huoltoseisokki, mikä aiheuttaa lähiseudun majoituskapasiteetin korkean käyttöasteen. Eli yösijan löytäminen Enosta on haasteellista ja majapaikkaa joutuneekin hakemaan Joensuusta. Ovatko kisapaikat kovin kaukana kaupungista?

 • nimimerkki

  Petteri H

  14.6.2021 klo 19:17
  Kiitos tiedosta Tuomo. Tuota en tiennytkään. Kisat ovat aika lailla Uimaharjun ja Enon välimaastossa, mutta majoituspaikat voivat sitten olla tiukassa. Mökit ovat varmaan tänä vuonna aika pitkälle varattuja, kuvittelin että hotelleissa olisi tilaa, mutta sekin jää nähtäväksi. En tiedä onko lähialueella muutenkaan esteetöntä majoitusta, mutta Joensuusta varmasti löytyy ja kapasiteetikaan ei varmaan ihan heti lopu, samoin Kontiolahdelta löytyy motellia ja vuodemajoitusta.

  Kilpailut on haettu Irmaan ja kahdelle kilpailulle on haettu WRE-arvoa. Bulletiini 1 on tarkoitus julkaista lähiaikoina, siihen on koottu jonkun verran myös majoitusvaihtoehtoja, ja koitan kysellä vielä lisää.

 • nimimerkki

  Petteri H

  5.7.2021 klo 20:32
  Bulletiini 1 on julkaistu kilpailusivuilla (löytyy valikosta). On ollut jo jonkin aikaa, mutta nyt se on päivitetty, erityisesti majoitustarjonnan osalta. Lisätty myös kilpailusarjojen tietoihin ohjeet IOF ID:n hankkimiseksi WRE-kilpailuihin osallistuville.

  Joensuusta saimme kilpailijoille tarjouksen Sokos hotel vaakunaan, kilpailijat saavat alennuksen koodilla BRAVO21. Tämä on erityisesti pyörätuolilla liikkuville kysytty, hotellissa on muutama esteetön huone.

  Kontiolahdella Hotelli Juliessa on runsaasti tilaa ajalla 5.-8.8. Sitä ennen se on täyteen varattu. Tämä taitaa olla lähimpiä vapaita hotelleja kilpailupaikalta. Ei erityistarjousta kilpailijoille, mutta suhteellisen edullinen. Huom! Tämä ei ole esteetön, toiseen kerrokseen pääsee vain portaita.

 • nimimerkki

  Petteri H

  9.7.2021 klo 22:06
  Ilmoittautuminen Irmassa on auki, mutta siinä on ilmeisesti jotain häikkää maksujen osalta. Niinpä pyydämme odottelemaan, kunnes asia korjataan. Jos jo ilmoittauduit, niin eipä hätää, ilmoittautumiset ovat kaiketi tallessa, ja kilpailumaksut voi hoitaa myöhemmin muulla tavalla.

 • nimimerkki

  Petteri H

  16.7.2021 klo 21:27
  Ilmoittautuminen Irmassa toimii, ja ilmeisesti myös maksamisen pitäisi nyt onnistua.
« aihelistaan

Osallistu keskusteluun

tai aloita uusi keskustelu »

Roskapostin esto ei onnistunut. Ole hyvä ja yritä uudelleen.
FinTrailO 2021