FinTrailO lähestyy

30.7.2021

FinTrailO 2021 kilpaillaan Selkien Sisun järjestämänä 6.-8.8. Joensuun Enossa. Tänä vuonna tapahtuma koostuu peräti viidestä osakilpailusta. 

 

Kilpailu alkaa TempO-kilpailulla perjantaina kilpailukeskuksessa eli Enon kesäteatterilla Pielisjoen rannalla. 

 

Lauantaina aamu aloitetaan toisella TempO-kilpailulla ja heti sen perään käydään ensimmäinen PreO-kilpailu. Toinen PreO-kilpailu on vuorossa iltapäivällä. Lauantain kilpailut ovat kestoltaan ja pituudeltaan suhteellisen lyhyitä, ja radat sijaitsevat lähellä toisiaan.  PreO-kilpailujen välissä ehtii kuitenkin käydä syömässä. Lisäksi siirtymät pystytään minimoimaan henkilöille joilla on liikuntarajoitteita tai alentunut kävelykyky. Näin pyritään varmistamaan, että kaikki jaksaisivat pitkähkön kilpailupäivän. 

 

Sunnuntaina on vuorossa vielä kolmas PreO-kilpailu, joka onkin sitten jonkin verran pidempi kuin muut eli reilun parin tunnin ja noin 30 rastin kisa. 

 

FinTrailO:n yhteistuloksiin lasketaan kullekin kilpailijalle kolme parasta tulosta viidestä kilpailuista. PreO-kilpailujen pisteet muutetaan sekunneiksi viestikaavalla, ja jokaisesta tuloksesta huomioidaan vain erotus voittajaan, jotta PreO:n ja TempO:n voitot ovat tasavertaisia. 

 

Ensimmäinen ilmoittautumisporras sulkeutuu lauantaina 31.7. ja jälki-ilmoittautuminen 4.8. 

 

Tervetuloa!

 

 

https://www.trailo.fi/fintrailo-2021/