TempO- + PreO-sprinttitreeni, Kaarina

Aika: 23.2.2020
Paikka: Kaarinan lukio

TempO- ja PreOsprintti-treeni su 23.2. klo 11 Kaarinassa. Treeni on kaikille avoin, ilmainen ja ennakko-osaaminen suunnistuksesta tai tarkkuussuunnistuksesta ei ole välttämätöntä.

Kokoontuminen Kaarinan lukion parkkipaikalla Voivalantie 7, Kaarina.

Valmiit kartat ja liputukset, kokeneet tarkkuussuunnistajat toimivat TempO-treenin ohessa aseman pitäjinä.

Tempossa 9 asemaa, joilla kullakin 6 lippua ja 5 tehtävää. Kuten tavallista, nollarastit ovat mahdollisia ja sakkoaika väärästä vastauksesta 30 sekuntia. Nollarasteilla lähin lippu on vähintään 4 metriä oikeasta paikasta.

PreOsprinttitreeni TempOn jälkeen. 10 rastia ja 200 m matkaa, aikaa käytettävissä 12min, pistemenetys jokaisesta alkavasta minuutista. Ajanotto emitillä. Oma emit mukaan. Lainaemittejä on tarjolla, mutta niiden tarpeesta on toivottavaa mainita ilmoittautumisen yhteydessä.

Reitit sopivat pyörätuolilla kulkemiseen. Tiet ja maasto ovat täysin sulia (tilanne 22.2., ennusteen mukaan plussaa viimeinen vuorokausi).

Ennakkoilmoittautuminen ja lainaemittoive keskustelupalstalle tai pinja.s.makinen (at) gmail.com on toivottavaa, mutta ei välttämätöntä. Keskustelupalstalla voi sopia myös kimppakyytejä kauempaa. Ei osanottomaksua.

Maasto on pääosin puistoja ja pihoja, joten lapset ja aloittelijatkin pääsevät kärryille, ja kokeneemmat voivat treenata nopeutta.

Ratamestarit Pinja Mäkinen (TempO) ja Juha Hiirsalmi (PreO).