Keskustelu

« aihelistaan

Satakunnan Oravacupin tarkkuussuunnistusosakilpailu


 • nimimerkki

  PekkaS

  10.8.2023 klo 18:50
  Tervehdys
  Eilen 9.8. kilpailtiin Uotilan Arin kehittämällä lasten systeemillä Oravacupin kartalukukilpailu Sastamalan Häntyrissä, eli vuoden 2020 SM -kisan kartalla.
  Kartat, ratkaisut ja tulokset nähtävissä osoitteessa www.suunta-sepot.fi

 • nimimerkki

  Eero

  12.8.2023 klo 17:15
  Kiitos Pekka, tosi hienot radat ja osallistujiakin mukavasti. Miten eri ratojen pyörittäminen samalla alueella onnistui?
  Meidän täytyy miettiä, miten saisimme samalaiset tarkkuussuunnistukset toteutettua myös muilla alueilla osana nuorten oravacupia tai kompassikisoja.

 • nimimerkki

  Juha

  12.8.2023 klo 18:25
  Varsinais-Suomessa pari kertaa nuorten aluekisaksi tarjonnut, mutta täällä kaivataan vielä pientä asennemuutosta. Toistaiseksi laji mielletään liian monessa seurassa vammaisten puuhasteluksi, jolla ei ole juurikaan mitään tekemistä suunnistuksen kanssa.

  Hienoa, että edes jossain lajiin pääsee nuoretkin tutustumaan. Kaikki kunnia Arille työstä nuorten suunnistustaidon eteen.

 • nimimerkki

  PekkaS

  12.8.2023 klo 22:50
  C rata eli alle kymmenvuotiaiden oli eri polulla kuin vanhempien ja se oli merkitty yhtenäisellä siimarilla. Pelkkiä A tehtäviä, vastattiin On tai Ei.
  A ja B radat samoilla lipuilla, mutta eri tehtävillä. A radalla ei aikarastia, vaan otettiin Emitillä aika radan kiertämisestä.
  Vapaat lähtöajat kahden tunnin aikana, kilpailukeskuksessa malliaikarasti ja matkalla lähtöön 4 mallirastia, joilla opastus.
  Hyvin toimi, kaksi eri maalia ja niissä leimauskortit kerättiin pois. Maalissa kuitenkin laskettiin pisteet ja kerrottiin kilpailijalle, mutta ei kerrottu missä virheet olivat. Eipä kukaan jäänyt odottelemaan tuloksia ja tein ne vasta seuraavana päivänä, meillä ei ollut käytössä mitään tietotekniikkaa.
  Radat tuntuivat tulosten ja kommenttien perusteella onnistuneilta. Tärkeintä oli saada lapset syventymään kartanlukuun ja saada myös onnistumisen elämyksiä. Osa oli kuitenkin aivan aloittelijoita, osa taas jo hyvinkin kokeneita.
« aihelistaan

Osallistu keskusteluun

tai aloita uusi keskustelu »

Roskapostin esto ei onnistunut. Ole hyvä ja yritä uudelleen.
Satakunnan Oravacupin tarkkuussuunnistusosakilpailu