Keskustelu

« aihelistaan

Liikuntamaa apuvälinemessuissa


 • nimimerkki

  JuhaV

  14.2.2022 klo 20:35
  Moi

  Apuvälinemessut ja liikuntamaa on siirretty tällä kertaa Helsingin Messukeskukseen ajalla 11.-13-5-2022 (menee pakoon Tampereella olevia Jääkiekon MM-kilpailuja).

  Nyt kaivataan halukkaita vapaaehtoisia järjestämään ja rakentamaan Suunnistusliiton osastoa liikuntamaahan. Sijainti aiheuttaa haasteita aikaisemmin rakentamassa oleville eli nyt olisi tarvetta uusille voimille.

  Ilmoittautumiset ja lisätiedot minulta (trailo@suunnistusliitto.fi).

 • nimimerkki

  Anna

  15.2.2022 klo 20:13
  Apuvälinemessujen Liikuntamaa on tosi hyvä paikka esitellä lajia! Tarkkuussuunnistus on ollut hyvin esillä viime kerroilla. Tulisin ilman muuta mukaan, ellei ajankohta olisi useammastakin syystä hirveän haastava.

 • nimimerkki

  Juha

  23.3.2022 klo 14:07
  Toivottavasti Apuvälinemessuille on löytynyt vapaaehtoisia.

  Lajiamme kohtaan on parhaillaan runsaasti kiinnostusta. Sain juuri tänään pyynnön tulla pitämään tarkkuussuunnistusta Parkinsonliiton Ulkona ja luonnossa liikkuen-kurssille 11.5.

  Edellisen lisäksi viime kesänä Neuroliiton liikuntavastaaville pitämäni koulutustilaisuus on poikinut siltä suunnalta pyynnön järjestää heidän asiasta kiinnostuneille yhdistyksilleen tarkkuussuunnistusta. Ovat siihen myös jonkinlaisen rahasumman budjetoineet. Tähän tarvitsisimme enemmän kuin hieman apuvoimia. Toistaiseksi kiinnostuneita yhdistyksiä löytyy 24 paikkakunnalta etelästä aina Sodankylään asti.
  Halukkaat apuvoimat voivat ilmoittautua ja/tai lähettää kysymyksiä joko minulle (jhiirsalmi at gmail.com) tai Ekolle. Pidän aiheesta lyhyen infon 29.3. teams-verkkokokouksen päätteeksi (jos se ko tapahtuman järjestäjille sopii).
« aihelistaan

Osallistu keskusteluun

tai aloita uusi keskustelu »

Roskapostin esto ei onnistunut. Ole hyvä ja yritä uudelleen.
Liikuntamaa apuvälinemessuissa