Keskustelu

« aihelistaan

Vuoden 2022 kisasuunnitelmat


 • nimimerkki

  PekkaS

  24.9.2021 klo 16:38
  Huomatkaa, että enää vajaa viikko aikaa hakea ensi vuoden kisoille WRE-arvoa (tai ECTO:a).
  Ensi vuonna on myös Suomen vuoro järjestää maaottelu.

 • nimimerkki

  Pinja

  25.9.2021 klo 06:27
  Jos joku etsii kisaorganisaatioonsa ratamestaria tai valvojaa (jolta löytyy WRE-kisojen vaatima IOF event adviser- sertifikaatti), olen vapaaehtoinen. Poissulkien touko-kesäkuu työkiireiden takia.

 • nimimerkki

  Janne S

  25.9.2021 klo 16:17
  RaVi:n johtokunta miettii parasta aikaa, suostuvatko pitämään TRaVilOn ETOCin lämmittelynä. WRE-arvoa tänä vuonna ei varmaankaan tarvita. Tämän vuoden toimitsijoille tarjottiin viikko sitten herkkuja ja olivat ainakin enimmäkseen mukana juonessa.

  Lauri M:llä on suunnitteilla Fin5-viikolle tarkkuussuunnistukset, joihin tarvittaneen kaikenlaista henkistä ja fyysistä tukea.

  PekkaS:n huomio aikatauluista on kyllä hyvin tärkeä.

 • nimimerkki

  Janne S

  25.9.2021 klo 16:20
  Lisäksi tiedoksi muillekin (olen laittanut tästä Annan kautta huhua liikkeelle), että olen tehnyt Kirkkonummelta Lynxille sprinttikartan, jossa voisi olla edellytyksiä kisalle, joka voisi Uotilan esimerkkiä mukaillen olla osa nuorten sarjakilpailuja Uudellamaalla ja FSO:ssa. Samaan paikkaan saa myös vaativampia tehtäviä parin kisan verran. Kartta ei ole priima (pääosin päivitys ja kevyt parantelu erään toisen tekijän kartasta), mutta sitä on mahdollista kehittää.

 • nimimerkki

  Lauri M

  26.9.2021 klo 13:28
  MU:lla on suunnitteilla kevätkansallinen huhtikuulle. Ainakin normaalikilpailu, tempon suhteen mahdollisesti treeni tai kilpailu jossa osa kilpailijoista toimii toimitsijoina.

  Fin5-viikolle on suunnitteilla trailo-kilpailuja. Tarkoitus on järjestää ne siten, että halutessaan voisi kilpailla myös normaalin suunnistuksen parissa. Muutama ratamestari on tähän projektiin jo löydetty mutta yhtä tai kahta vielä etsitään. Jos koet kutsumusta ratamestarointiin Lahden suunnalla voit olla minuun yhteydessä niin katsotaan sopiva tapahtuma.

 • nimimerkki

  Esko

  28.9.2021 klo 07:03
  Ensi vuoden maaottelulle ei taida olla vielä järjestäjää, mutta sille kannattaisi silti anoa WRE-stausta (Antti/Juha V.).

 • nimimerkki

  Janne S

  18.10.2021 klo 23:12
  FinTrailOn (tai pitäisikö sanoa FinTRaviLon..) hakemus laitettu Irmaan. Järjestäjinä RaVi ja Jyry, päivinä 21-23.5.2022 ja sijainnit seurojen mukaisesti jossain Vihdissä, Helsingissä ja niitten välillä. Ohjelmassa varmasti tempo ja 2xpre-O, mutta saatetaan keksiä jotain lisänumeroitakin, katsotaan lähempänä.

  Säästäkää taateli.

 • nimimerkki

  Antti

  19.10.2021 klo 21:25
  FinTrailO EM-kisojen lämmittelynä on hieno juttu! Saadaan varmasti paljon osallistujia ulkomailta.

  Maaottelu odottaa vielä järjestäjää. Miettikää, millä porukalla maaottelun saisi järjestettyä mahdollisesti esim. useamman seuran yhteistyönä.

 • nimimerkki

  Janne S

  19.10.2021 klo 21:32
  Ei liity aivan suoraan maaotteluun mitenkään, mutta Pohjanmaan alajaosto voisi jossain vaiheessa käydä ajelemassa Kortesjärvellä Saarijärventiestä lähtevän Myllykankaan metsätien läpi ja pohtia saisiko sinne joskus jonkin tapahtuman.

  Ja sitten joku joskus pitää kisat Pallastunturin Vatikurussa, niin lupaan osallistua :D

 • nimimerkki

  Roope

  31.10.2021 klo 18:02
  Jannen mainitsema paikka Kortesjärvellä on kyllä tuttu, sillä 12-vuotiaasta asti olen käynyt siellä iltarasteilla ja tainnut joskus iltarastiradatkin sinne tehdä. Ei kuitenkaan tällä hetkellä ole konkreettisia suunnitelmia sinne trailo-kisaa ajatellen. Mutta pidetään paikka takataskussa tulevaisuuden varalta...

 • nimimerkki

  Janne S

  3.2.2022 klo 22:39
  Tiedustelen ystävällisesti, onko jollakulla jotain aikeita järjestää jotain tiistaina 24.5.2022. Kysymys sisältää myös harjoitukset, kuntorastit jne.

 • nimimerkki

  Martti

  29.6.2022 klo 11:34
  Toinen "Maalaismaisema" tarkkuussuunnistus (PreO) su 21.8. Mäntsälän Sulkavalla.

  Tapahtuma on viime syksyiseen tapaan jonkinlainen kuntorastien ja kilpailun sekamuoto. Viimeksi ratkottiin tehtäviä paljolti peltomaisemassa, mutta nyt mennään metsään. Kaksi eritasoista rataa. Reitti kulkee loivapiirteistä metsätietä pitkin, pituus on max 1200metriä. Lähtö ja maali pysäköinnin lähellä. Tarkemmat tiedot tulevat myöhemmin.

  Tällä kertaa ohjelmassa ei ole TempO harjoitusta. Toiveena olisi, että joku järjestäisi lähialueella (100km) harjoituksen tai kilpailun samana päivänä tai viikonloppuna. Näin pitempi matkalaisille tulisi enemmän harjoitusta samalla reissulla.
« aihelistaan

Osallistu keskusteluun

tai aloita uusi keskustelu »

Roskapostin esto ei onnistunut. Ole hyvä ja yritä uudelleen.
Vuoden 2022 kisasuunnitelmat