Keskustelu

« aihelistaan

Vuoden 2022 kisasuunnitelmat


 • nimimerkki

  PekkaS

  24.9.2021 klo 16:38
  Huomatkaa, että enää vajaa viikko aikaa hakea ensi vuoden kisoille WRE-arvoa (tai ECTO:a).
  Ensi vuonna on myös Suomen vuoro järjestää maaottelu.

 • nimimerkki

  Pinja

  25.9.2021 klo 06:27
  Jos joku etsii kisaorganisaatioonsa ratamestaria tai valvojaa (jolta löytyy WRE-kisojen vaatima IOF event adviser- sertifikaatti), olen vapaaehtoinen. Poissulkien touko-kesäkuu työkiireiden takia.

 • nimimerkki

  Janne S

  25.9.2021 klo 16:17
  RaVi:n johtokunta miettii parasta aikaa, suostuvatko pitämään TRaVilOn ETOCin lämmittelynä. WRE-arvoa tänä vuonna ei varmaankaan tarvita. Tämän vuoden toimitsijoille tarjottiin viikko sitten herkkuja ja olivat ainakin enimmäkseen mukana juonessa.

  Lauri M:llä on suunnitteilla Fin5-viikolle tarkkuussuunnistukset, joihin tarvittaneen kaikenlaista henkistä ja fyysistä tukea.

  PekkaS:n huomio aikatauluista on kyllä hyvin tärkeä.

 • nimimerkki

  Janne S

  25.9.2021 klo 16:20
  Lisäksi tiedoksi muillekin (olen laittanut tästä Annan kautta huhua liikkeelle), että olen tehnyt Kirkkonummelta Lynxille sprinttikartan, jossa voisi olla edellytyksiä kisalle, joka voisi Uotilan esimerkkiä mukaillen olla osa nuorten sarjakilpailuja Uudellamaalla ja FSO:ssa. Samaan paikkaan saa myös vaativampia tehtäviä parin kisan verran. Kartta ei ole priima (pääosin päivitys ja kevyt parantelu erään toisen tekijän kartasta), mutta sitä on mahdollista kehittää.

 • nimimerkki

  Lauri M

  26.9.2021 klo 13:28
  MU:lla on suunnitteilla kevätkansallinen huhtikuulle. Ainakin normaalikilpailu, tempon suhteen mahdollisesti treeni tai kilpailu jossa osa kilpailijoista toimii toimitsijoina.

  Fin5-viikolle on suunnitteilla trailo-kilpailuja. Tarkoitus on järjestää ne siten, että halutessaan voisi kilpailla myös normaalin suunnistuksen parissa. Muutama ratamestari on tähän projektiin jo löydetty mutta yhtä tai kahta vielä etsitään. Jos koet kutsumusta ratamestarointiin Lahden suunnalla voit olla minuun yhteydessä niin katsotaan sopiva tapahtuma.

 • nimimerkki

  Esko

  28.9.2021 klo 07:03
  Ensi vuoden maaottelulle ei taida olla vielä järjestäjää, mutta sille kannattaisi silti anoa WRE-stausta (Antti/Juha V.).

 • nimimerkki

  Janne S

  18.10.2021 klo 23:12
  FinTrailOn (tai pitäisikö sanoa FinTRaviLon..) hakemus laitettu Irmaan. Järjestäjinä RaVi ja Jyry, päivinä 21-23.5.2022 ja sijainnit seurojen mukaisesti jossain Vihdissä, Helsingissä ja niitten välillä. Ohjelmassa varmasti tempo ja 2xpre-O, mutta saatetaan keksiä jotain lisänumeroitakin, katsotaan lähempänä.

  Säästäkää taateli.

 • nimimerkki

  Antti

  eilen klo 21:25
  FinTrailO EM-kisojen lämmittelynä on hieno juttu! Saadaan varmasti paljon osallistujia ulkomailta.

  Maaottelu odottaa vielä järjestäjää. Miettikää, millä porukalla maaottelun saisi järjestettyä mahdollisesti esim. useamman seuran yhteistyönä.

 • nimimerkki

  Janne S

  eilen klo 21:32
  Ei liity aivan suoraan maaotteluun mitenkään, mutta Pohjanmaan alajaosto voisi jossain vaiheessa käydä ajelemassa Kortesjärvellä Saarijärventiestä lähtevän Myllykankaan metsätien läpi ja pohtia saisiko sinne joskus jonkin tapahtuman.

  Ja sitten joku joskus pitää kisat Pallastunturin Vatikurussa, niin lupaan osallistua :D
« aihelistaan

Osallistu keskusteluun

tai aloita uusi keskustelu »

Roskapostin esto ei onnistunut. Ole hyvä ja yritä uudelleen.
Vuoden 2022 kisasuunnitelmat