Keskustelu

« aihelistaan

TRaVilO-2021


 • nimimerkki

  Janne S

  9.3.2021 klo 22:11
  Hyvät asianosaiset. Olemme pohdiskelleet tapahtuman järjestämistä, lähinnä sitä, miten kisat järjestetään. Tällä hetkellä TRaVilO on WRE-kilpailuna siten, että su 9.5. pitäisi olla tempo eli temp-O ja ma 10.5. normaalikilpailu eli pre-O. Sikäli kun EM:t eivät ole tuossa jatkona, niin aikataulu ei välttämättä ole kaikille optimaalinen. Siksi piinaan teitä vielä toisella gallupilla.

  Kysyn seuraavia asioita:

  - miten tärkeää teille on, että kilpailu on WRE-kilpailu

  - miten suhtautuisitte siihen, jos TRaVilO tiivistettäisiin vuonna 2021 yksipäiväiseksi sunnuntaille 9.5. siten, että aamulla aloitettaisiin maastossa X noin viidellä tempo-asemalla, tämän jälkeen olisi tempokilpailussa tekninen tauko, jonka aikana käytäisiin suorittamassa pre-O maastossa Y ja tämän jälkeen palattaisiin maastoon X suorittamaan toiset viisi tempo-asemaa. (Sääntömääräysten toteuttaminen edellyttänee, että jokin näistä tempoasemista katsottaisiin pre-O-kilpailun aikarastiksi.)

  - haluatteko, että ilmoittautuminen on IRMAssa vai jossain muualla

  Ajatusten taustalla on siis se, että kun todennäköinen osanottajamäärä on 60 eikä 130, niin kisat mahtuvat pienempään tilaan, ja tuohon teknisen tauon ajalle ei oikein ole mitään mielekästä ohjelmaa, koska elämme näitä sosiaalisen eristymisen aikoja. Toinen vaihtoehto on toki siirtää maanantain pre-O lauantaille, mutta toisaalta joku voi kokea majoittumisen ja syömisenkin kotiseudun ulkopuolella epämiellyttäväksi.

 • nimimerkki

  Esko

  10.3.2021 klo 08:11
  Yhden päivän kilpailu on hyvä. WRE-kilpailuun voivat todennäköisesti osallistua vain suomalaiset. Irma on hyvä ilmoittautumistapa, seura saa rahat vaivattomasti ja varmasti. Väliaikalähtö, jossa noudatetaan ilmoitettua lähtöjärjestystä ilman etuilua, jolloin jokainen voi liikkua tarkan aikataulun mukaisesti ja turvallisesti.

 • nimimerkki

  Martti

  10.3.2021 klo 10:05
  Kilpailut yhtenä päivänä (9.5.) on tässä tapauksessa hyvä.
  WRE arvo ei ole nyt merkityksellinen, kisojen järjestäminen kansallisena on jo hieno asia.

 • nimimerkki

  Kyllis

  14.3.2021 klo 21:38
  Yhden superpäivän kisa kuulostaa hyvälle.

 • nimimerkki

  Janne S

  23.3.2021 klo 22:40
  Yleisöäänestyksen perusteella yksipäiväistämme kisat päivälle 9.5., ja ne pidetään silloin, jos se ei ole suoranaisesti laitonta. Tervetuloa. Tempon maastossa on hakkuuriski joten se saattaa vielä vaihtua, mutta ei kymmentä kilometriä kauemmaksi.

 • nimimerkki

  Antti

  29.3.2021 klo 13:30
  9.5. yksipäiväinen kilpailu on hyvä. Ikävää, että yleisö ei pääse katsomoihin, mutta mukavaa kilpailla kuitenkin. Jos koronatilanteen ja rajoitusten suhteen järjestäminen ei näytä järkevältä, niin väkisin ei kannata kisoja pitää.

  WRE-kisat olisivat kivat ja WRE-arvohan kisoilla onkin jo. Ei siis kannata WRE:tä suotta perua, kun kisat löytyvät jo IOF:n kalenterista.

 • nimimerkki

  Janne S

  6.4.2021 klo 16:10
  Lisätietoina, että kisat ovat(kin) su 16.5., koska meillä asuva äityli haluaa viettää ensimmäisen äitienpäivänsä ei-metsässä, ja koska tämä loistava päivä, joka meillä on tietysti ollut kaikilla varattuna kalenterissa, sattui vapautumaan Annalta.

  Tempokisan maastoa ja tehtäviä käytiin Juhan kanssa läpi kartalla ja todettiin, että tulee mukavan moni-ilmeiset tempo-osuudet.

  Sydämellisesti tervetuloa kaikille lisenssisuunnistajille tai sellaiseksi itse itsensä katsoville. Toivomme, että ajankohdan kanssa säätäminen päättyisi onnellisesti tähän ja että auringon ultraviolettisäteily ja mahdollisesti toimivat rokotukset vähentävät tartuntojen määrää.

 • nimimerkki

  Anu

  13.4.2021 klo 19:37
  Janne, kirjoitat : tervetuloa lisenssisuunnistajat.....eikö siis ilman lisenssiä pääse nyt Traviloon?

 • nimimerkki

  Juha

  13.4.2021 klo 20:40
  AVI sallii vain kilpailut ja muut urheilutapahtumat joihin ei voi tulla kuka tahansa. Suunnistusliitto on saanut luvan kisoille, kunhan kaikki kilpailijat ovat hankkineet itselleen lisenssin ja paikalle ei päästetä yleisöä.
« aihelistaan

Osallistu keskusteluun

tai aloita uusi keskustelu »

Roskapostin esto ei onnistunut. Ole hyvä ja yritä uudelleen.
TRaVilO-2021