Keskustelu

« aihelistaan

Vuoden 2021 kalenteri


 • nimimerkki

  Anna Jacobson

  14.9.2020 klo 09:25
  Nyt syksyn tullen on hyvä aika alkaa miettiä ensi vuoden kilpailu- ja harjoituskalenteria. Koska ei vielä tiedetä ensi vuoden (korona-)tilannetta, lähdetään siitä, että kisat voi järjestää normaalisti.

  ETOC järjestetään näillä näkymin 12.-16.5.2021. Mitä muita suunnitelmia teillä on? Tästä ketjusta ne voisi sitten viedä kalenteriinkin.

  Jos joku ajattelee, että voisi auttaa järjestelyissä, tai että hyvä kartta löytyisi muttei ratamestaria, tai että ratakin löytyisi, muttei kilpailunjohtajaa tai OCAD-osaajaa, kannattaa ilmoittautua tässä ketjussa. Meiltä löytyy monta osaajaa, jotka mielellään auttavat kaikenlaisissa järjestelyissä! Myös apurit voivat ilmoittautua tässä ketjussa.

  Lajiopastuksia on myös tulossa ensi vuonna, kun lähes kaikki tälle vuodelle suunnitellut peruuntuivat tilanteen vuoksi.

 • nimimerkki

  Anna

  14.9.2020 klo 09:31
  Ilmoittaudun ensin itse.

  Voin toimia muiden järjestämissä kisoissa aikarastilla tai muuna toimitsijana erityisesti PreO:ssa, ja tempossakin kilpailtuani itse. Voin konsultoida järjestelyasioissa ja auttaa viestinnässä sekä tekstien mahdollisessa kääntämisessä ruotsiksi tai englanniksi. Hätätilanteessa voin auttaa OCAD:in ja tulospalvelun kanssa, mutta siihen löytyy parempiakin osaajia. EM-kisojen jälkeen Åke voi suunnitella ratoja Uudenmaan lähistöllä tai neuvoa siinä, ja/tai muokata karttoja tarkkuussuunnistukseen sopivaksi.

 • nimimerkki

  Ari T

  15.9.2020 klo 08:45
  Tiedoksi, että :
  - Viipurin lähistöllä järjestetään Venäjän TrailO mestaruuskisat 16-20.6.2021 paikallisen rastiviikon yhteydessä
  - Pietarin seudulle on haettu TrailO WRE kisat 3-5.9.2021
  Molempiin kisoihin pääsee elektronisella viisumilla.

 • nimimerkki

  Pinja

  17.9.2020 klo 05:42
  Minä voin toimia valvojana tai tarvittaessa ratamestarinakin, tosin mieluiten ei näitä työläämpiä hommia biologin maastotyökauteni huipussa noin 20.4.-30.6. välillä.
  Voin tehdä kisoissa osallistumisen ohessa aikarastitoimitsijan, tulosten syöttäjän, rastien poishakijan tms hommia. Tai vaikka olla lähtötoimitsija, jos saan viimeisen lähtijän paikan, tosin silloin kartat pitää ottaa tyyliin itse ämpäristä pöydältä ettei toimitsija näe karttaa etukäteen.

 • nimimerkki

  Juha

  17.9.2020 klo 07:42
  EM-kisojen (ETOC) alla 9.-10.5. Rasti-Vihti järjestää tämän vuotiseen tapaan kaksipäiväiset kisat, joille anottu WRE arvoa. Tällä kertaa sekä TempOa, että PreOta Jannen kartoilla ja radoilla. Mulle on ainakin vielä anomusvaiheessa uskottu valvojan tehtävät.

  Tästä listasta kun valitset valvojan, niin voit hakea WRE:tä. Hakemukset SSL:n kautta ja deadline 30.9.2020: Ari TERTSUNEN, Hannu NIEMI, Jari TURTO, Juha HIIRSALMI, Kyllikki ANTTILA, Lauri KONTKANEN, Pauli ANTTILA, Petteri HAKALA, Pinja MÄKINEN, Sami HYVÖNEN. Oma valvonta-/ratamestarointi-/kartoituskalenterini kyllä jo täynnä pariksi seuraavaksi vuodeksi.

  Joko SM-kisoille ja FinTrailO:lle on löytynyt järjestäjät?

 • nimimerkki

  Tuomo

  17.9.2020 klo 21:18
  Keskusteltiin Sastamalassa mm. Eeron, Samin ja Mikon kanssa, että Helsingissä voisi järjestää ensi vuonna kisat.

 • nimimerkki

  Lauri M

  18.9.2020 klo 13:03
  Ylläpitäjä on muokannut tätä viestiä.
  MU suunnittelee anovansa kauden 2021 SM-kisoja. Anomuksen lähettämiselle tarvitaan jaoston johtokunnan siunaus ja asia käsitellään seuraavassa kokouksessa. Olisin yllättynyt jos kisojen järjestämiselle löytyisi jokin este.

  edit. Mainittakoon että olen käytettävissä valvonta- ja ratamestaritehtäviin myös Mäntsälän ulkopuolella ja yleisesti toimitsijatehtäviin kun kisapaikalle saavun (erityisesti oman suorituksen jälkeen).

 • nimimerkki

  Esko

  21.9.2020 klo 17:50
  Kisat olisi tarkoitus järjestää.
« aihelistaan

Osallistu keskusteluun

tai aloita uusi keskustelu »

Roskapostin esto ei onnistunut. Ole hyvä ja yritä uudelleen.
Vuoden 2021 kalenteri