Keskustelu

« aihelistaan

Torus-Cup Finaali Joensuussa 11.6.2020


 • nimimerkki

  Lauri K

  11.6.2020 klo 15:52
  Tänään on Torus Cupin finaali ja toivottavasti mahdollisimman moni uusi kokeilee nettitempoa. Heitän haasteen kaikille niille, jotka eivät ole vielä osallistuneet Torus Cupiin. Tänään on taattua Itä-Suomen laatua tarjolla;)

  Ohjeet mukaan pääsemiseen:

  Ilmoittautuminen:
  Lähetä sähköpostia forst(at)yq.cz. "Hello, I need a password for TORUS Cup, please! Best Regards, Etunimi, Sukunimi, (Club: Seura, Country: Finland)".

  Paluuviestinä saat hetken kuluttua tunnukset sivuille www.yq.cz/trail-o/TempO, joilla kilpailut käydään. Sivuilla on kirjautumatta tehtäviä harjoituksia/vanhoja kilpailuratoja, mutta tämän päivän TORUS-cupin viimeiseen osaklpailuun tarvitset tunnukset.

  Kilpailu on ilmainen.

  Kisan jälkeen kuulen mielellään palautetta, kunhan tulokset on julkistettu.

 • nimimerkki

  Mikko

  13.8.2020 klo 18:08
  Kävin kiertämässä Torus cuppia jälkijunassa. Joensuun kisa oli nopeatempoinen ja monella asemalla selkeitä ja hyvin kuvista erottuvia muotoja ja kohteita mikä sopii mielestäni nettitempoon hyvin. Ei tarvitse kuvista tihrustaa pieniä kohteita ja arvailla. Aseman 2 kaukana olevista puista en niin tykännyt kun oman paikan ja suuntien katsominen on kuvasta hankalaa. Olisi pitänyt vaan lukea puut tarkemmin. Nettitempo on lippujen nimeämiseen ja rastimääritteiden katsomiseen (mm. pistekohteiden sivut) myöskin hyvää harjoitusta. Nettitempoon sopii mielestäni paremmin juuri asemat missä oman paikan etsiminen kartalta ei ole liian työlästä kuten juuri Joensuun kisassa oli tehty. Torus cupissa parasta antia oli mielestäni juuri kotimaiset kisat Turussa, Mäntsälässä ja Joensuussa.
« aihelistaan

Osallistu keskusteluun

tai aloita uusi keskustelu »

Roskapostin esto ei onnistunut. Ole hyvä ja yritä uudelleen.
Torus-Cup Finaali Joensuussa 11.6.2020