Keskustelu

« aihelistaan

Etäharjoittelu


 • nimimerkki

  Antti

  17.3.2020 klo 09:57
  Näyttää pahasti siltä, että tänä keväänä ei järjestetä mitään muuta kuin EM-kisat. Tarkkuussuunnistus täytyy siirtää digiaikaan. Saataisiinko järjestettyä jonkinlainen etäharjoitusten tai -kisojen sarja?

  Onko ideoita, mitä alustoja tässä voisi käyttää? Kuvasuunnistuksiahan on ollut ainakin tsekkiläisillä, italialaisilla ja hongkongilaisilla. Yhtenäisellä formaatilla olisi helpompi saada tapahtumasarja kasaan ja siihen voisi pyytä järjestäjiä ja osallistujia myös muualta maailmasta. Kaikilla alkaa alkaa olla sama tilanne.

  Myös noiden vanhojen kuvasuunnistusten linkkivinkit voisi kaivella esiin.

 • nimimerkki

  PekkaS

  17.3.2020 klo 12:57
  Varmaan laadukkaita preo -harjoituksia voisi nytkin järjestää siten, että ratamestari tekisi radan ja ilmoittaisi esim. jollekin sunnuntaille radan kiertämiseen aikahaarukan esim. 10 - 16. Kartat saisi ilman ihmiskontaktia sovitusta paikasta tai vaikka netistä PDF:nä. Pitkä aikahaarukka jakaisi porukan niin, ettei porukka kasaantuisi.
  Varmaan lisää rajoituksia kuitenkin tulee lähipäivinä matkustaamiseenkin, niin ettei kovin hätäisesti kannata ryhtyä suunnittelemaan.

  Ja toisaalta, onko tämä nyt niin tärkeää, että kannattaisi lähteä tien päälle.

  Martin harjoitusten peruuntuminen oli ikävä uutinen. Toipumisia Martille, toivottavasti pääset kuntoon.

 • nimimerkki

  Antti

  17.3.2020 klo 15:28
  Luulin jo, että kaikki kevään kisat on peruttu. Ei hätää. Kuukauden päästä on Liettuassa Andriuksen järjestämät WRE-kisat. Toki välistä on muutama valtion raja kiinni ja Liettuassa on kehotus olla liikkumatta ulkona, mutta sehän ei estä Andriusta järjestämästä kansainvälistä kilpailutapahtumaa.

 • nimimerkki

  Petteri H

  17.3.2020 klo 19:54
  Voihan siellä kisat olla, mutta niihin tuskin osallistuu muita kuin liettualaisia. Jos siellä kisat on, niin jäävät kuitenkin ilman WRE-pisteitä, koska IOF on perunut nuokin kisat Andriuksen puolesta, tai siis ainakin WRE-statusta ei kisoilla ole jos siellä on huhtikuussa kisat. Kisasivuilla ei ole vielä tietoa peruutuksesta, joten voi olla että järjestäjä miettii seuraavaa taktista siirtoaan.

 • nimimerkki

  Juha

  17.3.2020 klo 21:49
  Andriuksen viesti facebookissa:
  The Falco Cup 2020 is officialy POSTPONED.
  We are searching for the new dates. As we want to organize together with foot orienteering WRE event, so we are looking for their proposal. Most likely we will moove it to the late September or October. Information will follow as soon as new dates will be clear.

 • nimimerkki

  Kari P

  18.3.2020 klo 15:08
  Näyttää jäävän tältä keväältä myös Hong Kongin etätarkkuussuunnistus toteutumatta, koska IOF on perunut kansainvälisen suunnistuspäivän, jonka osana se on kolmena vuonna järjestetty.

 • nimimerkki

  Petteri H

  21.3.2020 klo 02:57
  Ylläpitäjä on muokannut tätä viestiä.
  Tässäpä koottuna harjoitusmateriaalia eri puolilta maailmaa. Lähde mukaan treenileirille matkalle maailman ympäri. Aikaa leiriin on hyvä varata ainakin viikko, mutta pikaiset tempoilijat voivat siitä selviytyä yhdessä illassakin. Samalla voi oppia jotain eri maiden ratamestaroinnista ja paikallisista olosuhteista laajemminkin, mikä voi olla hyödyllistä tulevia MM-kisoja ajatellen. Leiriohjelma on seuraavanlainen:

  Aloitetaan vaikeimmasta:

  http://perso.infonie.be/bernard.lg/trail-o.htm

  Juuri nyt palvelin ei näytä vastaavan, mutta linkki toimi vielä muutama päivä sitten, niin ehkä se joskus vielä toimii. Tämä on joku belgialaisen harrastajan sivu, jossa on yksi kartanlukutehtävä, olikohan Ruotsin rastiviikolta v. 1994. Erityistä haastetta aiheuttaa ranskankieliset ohjeet, muinaiset kartan kuvausohjeet sekä erityisesti vanha ruotsalainen ratamestarointitapa. Ei siis mitään hajua oikeasta vastauksesta, mutta klikkaamalla se selviää. En tiedä mihin ovat belgialaiset harrastajat kadonneet, kun ei niitä ole MM-kisoissa vuosiin näkynyt, ehkä keskittyvät enemmän handi-randoon, joka on muuten aikas hurjan näköinen laji, sivuilla oli kuvia siitäkin. Siinä ideana ilmeisesti kuljettaa liikuntavammaisia pitkin kivisiä luontopolkuja ja pitkospuita kottikärryjä muistuttavalla pyörätuolilla.

  Jatketaan maailmanympärysmatkaa Saksaan: http://www.richtig-orientieren.de/quiz01.htm

  Tällä kertaa haasteena ovat saksankieliset ohjeet, sekä kartta joka on aika yleistetty / nopeasti hutaistu. Joukossa on myös hyviäkin tehtäviä.

  Sitten matka jatkuu Tsekkiin, jonka radat monet ovat jo käyneet läpi useaan kertaan. Itse en toistaiseksi varmaan kertaakaan. http://www.yq.cz/trail-o/TempO/
  Täältä pääseekin kerralla ympäri maailmaa.

  Ja Italian kisatkin voi käydä tekemässä uudestaan, kun oikeat vastaukset on varmaan päässyt jo unohtumaan: http://www.trailo.it/Presentazione.asp

  Italiasta matka jatkuu Venäjälle. Jos linkki ei toimi, etsi se itse kirjoittamalla www.trail-o.ru
  Mikäli venäjän kieli menee jo liian haastavaksi, voi sivun kääntää googlen avulla englanniksi. Täällä voi tutustua pariin Vuokatin MM-kisojen rastiin, jos ei ollut paikalla kilpailemassa: http://xn----itbmiqhn.xn--p1ai/?page_id=1492
  Myös Venäjällä treenataan nyt ahkerasti netissä koronan takia. Heillä on jopa oma treenisivunsa, jossa on useita treenejä:
  http://xn----itbmiqhn.xn--p1ai/?cat=33

  Siellä voi tehdä kuvamuistitreenejä, aikarastitreenin joulupukin (vai pakkasukon) maassa, portugalilaisia treenejä, ja onpa sinne upotettu Italiankin treenit (ei tietoa, onko tekijänoikeudet muistettu ottaa huomioon, mutta vastuuhan ei ole treenajilla).

  Ja Venäjältä matka jatkuu Hongkongiin. Maailman suunnistuspäivä voi olla peruttu, mutta Hongkongin nettikisat näyttää silti järjestettävän myös tänä vuonna, ainakin kisasivu on jo ja on siellä myös treenimahdollisuus jo tarjolla: http://hkoceng.weebly.com/world-orienteering-day-2020-events.html

  Niitä onkin hyvä treenailla, kun odotellaan kisapäivää. Maailmanympärimatka päättyy tältä erää Hongkongiin. Koitetaan pitää seuraava leiri pian, vaikka kotimaassakin. Tarvitaan vain muutama ratamestari, joka vie liput metsään, piirtää muutaman rastiympyrän kartalle ja lähettää kuvat muiden nähtäville. Ehkä tarpeellisinta olisi treenata tempoa, mikä olisi toimivin alusta siihen?


 • nimimerkki

  Juha

  21.3.2020 klo 10:28
  Nyt Petteri oikea kartta käteen ja lenkille. Kunnon metsätempon saat kun pysähdyt katsomaan 10 sekunniksi edessä juuri avautunutta maisemaa. Suljet sitten silmäsi ja piirrät kartan mielessäsi. Avaat ja vertaat kädessäsi olevaan painotuotteeseen.

 • nimimerkki

  Antti

  21.3.2020 klo 14:44
  Kiitos Petteri! Siinä onkin hyvä kokoelma treenejä. Tsekin, Italian ja Hongkongin kuvasuunnistuksia minäkin olen joskus tehnyt, mutta en ainakaan kaikkia Tsekin, eikä niistä muutenkaan paljoa muista.

 • nimimerkki

  Petteri H

  21.3.2020 klo 15:23
  Juha, ei vielä ole sen aika. Metsässähän on lunta vielä.

 • nimimerkki

  Juha

  21.3.2020 klo 17:57
  Onks jossain vielä (tai jo) lunta?

  Viimeisen viikon aikana löydetty useampia tarkkuussuunnistukseen sopivia maastoja. Kunhan kelit lämpenee niin tarkenee taas kartoitushommiin. Työlistalla kymmenkunta karttaa, joten kauden alun siirtyminen syksyyn ei ihan mahdottomasti haittaa. Seuraavat arvokisat todennäköisesti vasta ensi vuoden toukokuussa, joten treenata ehtii.

  Kielikurssillehan tässä pitäisi päästä, sen verran haastavia osa noista Petterin linkkien takaa löytyvistä sivuista on. Pääosa treeneistä jo entuudestaan tuttuja, mutta hyvää kertausta.

 • nimimerkki

  Pepi

  26.3.2020 klo 19:12

 • nimimerkki

  Pepi

  26.3.2020 klo 19:13
  Korjasin linkin, tagit eivät toimi täällä:
  https://pepi.kuvat.fi/kuvat/Yksitt%C3%A4isi%C3%A4/2020_0122_scra+(1).jpg

 • nimimerkki

  Petteri H

  26.3.2020 klo 23:47
  Ylläpitäjä on muokannut tätä viestiä.
  Nuo ei ihan heti sula pois. Ja hassu kilpi. Jääkö taakse talo?

 • nimimerkki

  Pepi

  27.3.2020 klo 07:52
  Vaja, jonka katolla on hiukan lunta. Mielessäni oli, että tuolla päin voisi pitää rajun keskimatkan treenin, kun näin laserkäyrät alueelta. Lumettoman ajan maastokäynti kuitenkin osoitti, ettei tulisi mitään - ihmisjalan koskematonta moreenikumpareikkoa, jossa sammalkin upottaa polveen...

 • nimimerkki

  Petteri H

  27.3.2020 klo 12:30
  Vai hiukan :D

  Oliko tuo sieltä Rihmakurulta päin?

 • nimimerkki

  Pepi

  27.3.2020 klo 13:46
  Aika läheltä.

 • nimimerkki

  Antti

  29.3.2020 klo 16:17
  Ensi viikonloppuna on virtuaalinen temposkaba portugalilaisten MM 2017 viimeistelytreenin pohjalta. Ilmoittautumisia pyydetään 31.3. mennessä. Alla linkki ilmoittautumiseen ja lisätietoihin.

  https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeVCzzSQdtaHzt5CIctDgXgn6KL-EpECJ-RjzVW5jKWa0nl4Q/viewform

 • nimimerkki

  Antti

  4.4.2020 klo 20:26

 • nimimerkki

  Juha

  5.4.2020 klo 11:06
  Jacek mainostaa facebookissa tänä iltana (5.4.) olevaa preo-youtube-treeniä. Järjestäjän Cherek team.

 • nimimerkki

  Petteri H

  5.4.2020 klo 12:42
  Tuossa linkki siihen:
  https://youtu.be/xjEN1ByMTME

 • nimimerkki

  Pinja

  5.4.2020 klo 14:27
  Voisiko joku puolankielen taitoinen tai jo Google kääntäjää käyttänyt selostaa tänne tuon illan youtube-treenin toimintaperiatteen.

 • nimimerkki

  Pinja

  5.4.2020 klo 20:08
  Puolan YouTube -preotreeni alkaa siis tänään 5.4. klo 21.00 Suomen aikaa.

  Google kääntäjän käännös ohjeista:

  Orienteering Online Event BOOK Edition 1
  Startup message
  Organizer: Cherek Team
  Date of event: 05/04/2020 at 20:00
  Category: TP5
  Amount of PK: 16
  There are associated points.
  Location of start and finish: 54 ° 16'58.5 "N 18 ° 30'43.8" E. At the same time, we remind you that access to state forests is forbidden. The event is entirely implemented as an event on Facebook. Please do not go to the starting place in reality :)

  Event Formula:
  1. Punctually at 20:00 the film will start on the YouTube platform
  2. The event will take place regardless of the weather :)
  3. Joint start.
  4. Start card - to fill out the Google form. Checkpoint codes should be entered in capital letters.
  5. 15 minutes before the start a link to the start card will be made available.
  6. 30 minutes time limit + 15 minutes late limit
  7. PK confirmation order is optional.
  8. No age limit for the participant.
  9. The person / team who scores the least amount of penalty points wins.
  10. In case of obtaining the same number of penalty points by more than one participant, the order is determined by the time of sending the completed form.

  Punctation:
  1. Confirmation of the associated point: 25 Penalty Points.
  2. Confirmation of a false point: 60 Penalty Points.
  3. Lack of confirmation of the checkpoint: 90 Penalty Points.
  4. Every minute of lateness in submitting the form in the lateness limit is 1 Penalty Point. After the limit of lateness, the event becomes archival and is not counted for the classification of competitions.

 • nimimerkki

  Pinja

  5.4.2020 klo 20:20
  Keskeiset kohdat ohjeista:

  16 tehtävää. Rasteilla voi olla useita lippuja (nollarasteista ei sanota mitään, oletus on, että niitä voi olla). Maksimiaika 30 minuuttia + joku 15 minuutin myöhästymisraja. Kai tarkoittaa, että välillä 30-45 min (klo 21.30-21.45) lasketaan virhepisteitä myöhästymisminuuteista, ja 21.45 maali sulkeutuu.

  Yhteislähtö klo 21.00 Petterin tänään linkkaamassa linkissä. Leimaus vastaamalla netissä Google-Forms-lomakkeelle, jonka oletan ja toivon tulevan nimenomaan samaan YouTube-osoitteeseen saataville 15 min ennen lähtöä. (Jos ei tule, sitten tulee varmaan Facebookiin, jossa en ole). Vastaukset tulee antaa ISOILLA KIRJAIMILLA (siis Capslock päälle...)!

  Miinuspisteitä saa yllä mainitusti puuttuvista leimoista, tuplaleimoista ja virheleimoista. Leimausjärjestys vapaa. Vähimmillä virhepisteillä vastannut voittaa. Tasapisteissä maaliintuloaika (leimauskortin palautusaika) ratkaisee.

 • nimimerkki

  Jari

  5.4.2020 klo 20:55
  TrailO:sta tuli e-urheilua. Vain miljoonat puuttuvat.

 • nimimerkki

  Pinja

  5.4.2020 klo 20:56
  Kilpailukorttilinkkikin löytyi You Tube-sivulta, muutama rivi kuvan alta.

 • nimimerkki

  Juha

  5.4.2020 klo 20:57
  Kaavake löytyy youtuupin sivun oikeasta reunasta olevasta linkistä. Eka riville nimi ja toiselle seura ja sitten vastaukset.

 • nimimerkki

  Petteri H

  5.4.2020 klo 21:16
  Hehe. En minä ymmärrä tästä yhtään mitään

 • nimimerkki

  Pinja

  5.4.2020 klo 21:26
  Joopa joo. Tänään on treenattu portugalilaisten Liettuaan tekemä tempo ja puolalaisten hyvin persoonallinen preotreeni, jonka säännöt joutui opettelemaan kesken surrealistisen videokokemuksen. Melkoista maailmanmatkailua korona-aikaan, mutta näiden perusteella treenattavaa riittää.

 • nimimerkki

  Antti

  5.4.2020 klo 22:23
  Tuo aiemmin lähettämäni ilmoittautumislinkki Espanjan pääsiäiskisaan oli 12.4. kisaan.

  Toinen kisa näyttäisi olevan jo 11.4. Siihen pitää ilmoittautua 9.4. mennessä täällä: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd2v-KYRoWwUYbzVnRlT5zFBi-Rj1aBarGce9HZKNwjzRjlMw/viewform?fbclid=IwAR2o1FkXctfXOfuwKKJQbFI0WpeQRxHMykzZry4nWWLeQ67OTsVupYsmsE0

  Ilmoittautuessa pitää kertoa sähköposti, etunimi, sukunimi, seura ja sarja (Open Elite).

  Nämä ovat siis kuvasuunnistuksia, eli lentolippuja ei tarvitse ostaa. Uskon, että me pärjäämme myös ilman espanjan kielitaitoa. Todennäköisesti sähköpostiin tulee linkki ennen lähtöä, josta kartta ja maastokuvat aukeavat.

 • nimimerkki

  Lauri K

  5.4.2020 klo 22:28
  Luulin joskus tienneeni mitä tarkkuussuunnistus on, mutta EM-tempon whatsapp-ryhmää seuraavana tajusin, etten tajua e-tarkkuussuunnistuksesta enää yhtään mitään.

  E-urheilussahan on tärkeää striimqta oma suoritus Youtubeen livenä. Livestriimiä seuraa miljoonat ja siitä tulee pelaajien osa tuloista. Olis kyllä huippua vaikka, jos Petteri striimais livenä omaa e-tarkkuussuunnistussuoritusta Youtubeen.

  Petterin striimi: "Hmm.. nyt tässä on tarjolla ääliönolla eli toi lippu pitäs olla tien toisella puolen. Jaha, Pinja on livetuloksissa tasoissa mun kanssa, mut mitä ihmettä Antille on sattunu, kun se ei oo ollenkaan tuloksissa?" Sitten sieltä joku valveutunut seuraaja kertoo, että "Antilla on nyt peliasetuksissa häikkää".

 • nimimerkki

  Antti

  5.4.2020 klo 22:38
  Tästä linkistä pääset preo-kuvasuunnistuskisaan Unkarissa:
  https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSesZgZXuQ_4uHrWMWLdN8JH5XOMU3p3tWC8APbP_ItIaqYgdA/viewform

  Kisa on koko ajan auki tiistaiaamuun asti. Avaa sivulla olevasta linkistä kartta toiseen välilehteen ja pääsivulle kirjoitat nimesi ja seurasi, minkä jälkeen aukeavat maastokuvat ja vastausvaihtoehdot.

  Tämä oli oikein mukava preorata. Kartta ja kuvat ovat laadukkaat.

 • nimimerkki

  Petteri H

  7.4.2020 klo 12:58
  Unkarissa pitikin yllättäen kaivaa kompassi esille.

 • nimimerkki

  Antti

  7.4.2020 klo 13:03
  Espanjan kisat jatkuvat. Seuraavat kisat ovat 18.-19.4. Näihin kisoihin löytyy ohjeita englanniksikin täältä:

  https://drive.google.com/file/d/1aLuProA1JXcuAetD6qXPE8goUA0-0AkJ/view

  Järjestäjät ovat ihan vieraita, joten mitään takeita ei ole kisan laadusta. Osallistujajoukko on todennäköisesti tasokas ja eiköhän tästä hauskaa tule joka tapauksessa.


 • nimimerkki

  Anna

  10.4.2020 klo 12:14
  Itänaapurista terveisiä:

  TRAIL ORIENTEERING ONLINE-EVENT
  St. Petersburg (Russia)| 04/11/2020 at 20.01 (Moscow time)
  INFO
  1. Organizers:
  The trail-orienteering committee of St. Petersburg sport orienteering Federation/
  2. The schedule (11th of April):
  6:00 – The deadline for registering (https://orgeo.ru/event/info/12580)
  10:00 – Publishing the start-list with participant`s ID.
  20:01 – Online Mass-start (the opening of Google-form).
  20:30 – Finish is closing.
  21:00 – Publishing the official results and solutions.

  3. Participants:
  The event has the status of a free training, for all participants the only available group is “OPEN”.
  4. Registration and entry fees:
  The registration is submitting by the online-system ORGEO https://orgeo.ru/event/info/12580 The deadline is 06:00AM 11th of April.

  The training is free for everyone.

  5. Information:
  Distance: tempO, 5 stations with 5 tasks.
  At each station there are 6 flags (control markers), photos are taken from the decision-making point.
  Control markers do not have inscriptions or other designations, are defined as follows: clockwise - the leftmost is “A”, next “B” “C”, “D”, “E”, “F”. Also there is a possible situation when there is the absence of a flag on the object in the center of the circle, which is called the zero answer or "Z".
  Preparation for trail-orienteering - A. Bibich.
  Head of the race – S.Rusakov.
  Control descriptions are given in accordance with IOF rules.

  6.The process of start.
  After the registration closing all participants will get an ID-number. ID-numbers will be published at start-list. ID-numbers must be entered via Google-form (https://forms.gle/MCKkGkepC5qDRZkEA) at 20:00PM (Moscow Time).
  At 20:01PM (Moscow Time) the tasks will appear and the time will start immediately.


  E.g. of google-form with the space for ID-number

  7. Summing up:
  When summing up the results, the total operating time for all stations will be taken into consideration + a penalty of 30 seconds for each error. Starting time is the same for all participants: 20.01 (Moscow time). If the control time has expired (15 minutes), the participant place at the Finish-list will be under those, who fits in the control time, regardless of the time of the penalties.

  The final results and solutions will be published on webpage http://o-site.spb.ru/ and at VK-group https://vk.com/spb_orient

  8. “Trainings” before the training:

  For all participants is available a “pre-race training” using another google-form https://forms.gle/zckByWmH9bkVhdpt8


  See you soon! The start will take place at 20:01 (Moscow time), April 11!
  Google-form: https://forms.gle/MCKkGkepC5qDRZkEA
  Registration: https://orgeo.ru/event/info/12580


 • nimimerkki

  PekkaS

  10.4.2020 klo 17:12
  Huh huh, mutta sainpa kuitenkin itseni rekisteröityä tuonne. Hankalinta oli saada oikea seura nimen perään, mutta googlen kääntäjällä siitä selvisin.
  Nyt on tullut ilmoittauduttua niin moneen kisaan, etten ole enää varma mihin kaikkiin. Olisi kai pitänyt kirjoittaa muistilista.

 • nimimerkki

  Juha

  10.4.2020 klo 17:38
  Olen asettanut puhelimeen hälytykset aina 30 min ennen starttia. Huomenna 2 starttia ja sunnuntaina 1-3, riippuen vähän lentoaikatauluista Turku-Espanja-Unkari-Uusimaa-Turku

 • nimimerkki

  Juha

  11.4.2020 klo 15:34
  Ja treeniä pukkaa:

  One new hungarian virtual O event

  The hungarian tasks and photos: http://5mp.eu/fajlok2/kispestkupa/e_kispest_kupa_20___feladatlap_www.5mp.eu_.pdf
  The map: http://5mp.eu/fajlok2/kispestkupa/e_kispest_kupa___versenyterkep_www.5mp.eu_.jpg
  Eventcard: http://5mp.eu/fajlok2/kispestkupa/e_kispest_kupa_20___versenyzokarton_www.5mp.eu_.xls
  (Please fill it wih capital letters. The first 3 fields are name, club, email, and the second 4 fields are non-essential)

  Some help in english
  Task group 1:
  The first task groups includes checkpoints 1-39 and letter / letter combination images. The task is to find which photo/flag shows the exact location of control point. There are controls without photo or photo without control, however some control has more photos/flags, but one or none is in correct position. You have to pair the controls with correct flags. Which control has not good flags in the photos, you have to write X for solution
  Task group 2
  The first task groups includes checkpoints 40-45 and letter / letter combination images 40-45. The tasks is same as TempO tasks without time measuring.
  Task group 3:
  There are 3 questions:
  I: Which control is the highest?
  II: Which control is southernmost?
  III: How many meters is the level difference between control 1 and control 22?

  Evaulation: Good answer 1 point, wrong answer -2 point(!), no answer 0 point
  Submit solution pre email: send xls to ekispestkupa@gmail.com subject:”KK2020 – megfejtés”
  Facebook event: https://www.facebook.com/events/231379501579443

 • nimimerkki

  Pinja

  12.4.2020 klo 14:32
  https://mpickering.github.io/hurstwood.html

  Yllä olevasta linkistä (linkistä aukeaa englanninkielinen ohje, jossa linkki itse treeniin) voi tehdä supervaativan Skotlantilaisen tempotreenin itselle sopivana ajankohtana lauantaihin 18.4 puoleenyöhön (Iso-Britannian aikaa) asti. Itse ainakin olin hyvin pihalla tuolla nummilla,

 • nimimerkki

  Antti

  13.4.2020 klo 15:32
  Tänne taisi jäädä vielä laittamatta linkit Unkarin toiseen ja kolmanteen kisaan. Näihin ei tarvitse ilmoittautua, eli suoraan vaan linkistä tekemään. Toinen kisa on samalla kartalla kuin ensimmäinen, mutta mennään polulta pois. Kolmas kisa on uudessa paikassa. Kolmannessa kisassa oli muutama selkeältä tuntuva rasti. Usein näissä kuvasuunnistuksissa osa tehtävistä tuntuu melko mahdottomalta ratkaista, joten ei kannata sitä säikähtää. Nämä ovat auki 14.4. klo 12 asti, joten kannattaa tehdä saman tien.

  Toinen kisa:
  https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc8VPYlDgQZ4lc3zqou5WmtRlvDMxgk6HGx97P7UGIzYmbRPw/viewform

  Kolmas kisa:
  https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdYU052xfFbBHcCA49liotls6s9gAsFK5WZoEkVNBoIaX9gKw/viewform

  Kolmannessa kisassa avaa kartta omaan välilehteen ennen kuin kirjoitat nimesi ja etenet kisamaastoon.

 • nimimerkki

  Anna

  16.4.2020 klo 15:46
  St. Petersburg (Russia)| 18.04.2020 at 20.01 (Moscow time)

  INFO

  1. Organizers:
  The trail-orienteering committee of St. Petersburg sport orienteering Federation.
  2. The schedule (18

  th of April):

  6:00 – The deadline for registering (https://orgeo.ru/event/info/12594)
  10:00 – Publishing the start-list with participant`s ID.
  20:01 – Online Mass-start (the opening of Google-form).
  20:30 – Finish is closing.
  21:30 – Publishing the official results and solutions.
  3. Participants:
  The event has the status of a free training, for all participants the only available group is
  “OPEN”.
  4. Registration and entry fees:
  The registration is submitting by the online-system ORGEO
  https://orgeo.ru/event/info/12594 The deadline is 06:00AM 18th of April. The training is free
  for everyone.

  5. Information:
  Distance: tempO, 6 stations with 5 tasks.

  At each station there are 6 flags (control markers), photos are taken from the decision-
  making point.

  Control markers do not have inscriptions or other designations, are defined as follows:
  clockwise - the leftmost is “A”, next “B” “C”, “D”, “E”, “F”. Also there is a possible
  situation when there is the absence of a flag on the object in the center of the circle, which is called the zero answer or "Z". Zero tolerance - 2m., 90°
  Control descriptions are given in accordance with IOF rules.

  Description of the terrain
  "Komarovsky shore" is represented by a characteristic natural complex of the northern coast
  of the Gulf of Finland. Spruce, spruce-pine and black alder vegetation. The relief of the
  litorine ledge of the park of the former Renault Villa (Chizhov's dacha) is used. There are four artificial ponds, the banks of which are covered with stones. An interesting feature of the
  fauna of the area is a large number of large anthills, marked with a brown cross in the map.

  Cartographic material – S.Drobyshev
  Preparation for trail-orienteering - A. Bibich.
  Head of the race – S.Rusakov.

  6.The process of start.

  After the registration closing all participants will get an ID-number. ID-numbers will be
  published at start-list on the web-page. ID-numbers must be entering via Google-form at
  20:00PM (Moscow Time).
  At 20:01PM (Moscow Time) the tasks will appear and the time will start immediately.

  7. Summing up:
  When summing up the results, the total operating time for all stations will be taken into
  consideration + a penalty of 30 seconds for each error. Starting time is the same for all
  participants: 20.01 (Moscow time). If the control time has expired (18 minutes), the
  participant place at the Finish-list will be under those, who fits in the control time, regardless of the time of the penalties.

  The final results and solutions will be published on webpage http://o-site.spb.ru/ and at VK-
  group https://vk.com/spb_orient

  8. “Trainings” before the training:
  For all participants is available a “pre-race training” using another google-form
  https://forms.gle/bX17BMSUqDWU8VSS6

  See you soon! The start will take place at 20:01

  (Moscow time), April 18!
  Google-form: https://forms.gle/e6AMJFb3zScnPPdy9
  Registration: https://orgeo.ru/event/info/12594

 • nimimerkki

  Pinja

  18.4.2020 klo 19:52
  Ensi viikonloppuna Espanjasta kaksi nettitempokisaa:

  25/04/2020
  FROM MY WINDOW Online TempoO Event:
  https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdrktO3YQKpt9bbHZXfK40rMF
  qr5GQtbjNAd-L47PuOih33Pw/viewform (JP Valente -
  jpvalenteh@gmail.com)

  - 26/04/2020
  SEVILLA O-CULTA VIRTUAL:
  https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe3YxwMQhH8KkxkDZqipcm16
  lqsaPtnrqcRVpOJhg2NP-Np5g/viewform (Antonio Guerrero -
  aguerrenet@gmail.com)

 • nimimerkki

  Pinja

  18.4.2020 klo 21:11
  Tänään Espanjan Cadizin nettitempon 1. Osakilpailussa oli 1393 sijoitettua osanottajaa +muutama kymmenen (myöhästynyttä?) tuloslistan lopussa. Tulokset ja ratkaisut ao. Linkissä:
  https://www.fundi-o.es/

 • nimimerkki

  PekkaS

  18.4.2020 klo 23:14
  Kolme tuntia yritin virittää google formia ynnä muita yhteen ja sitten totesin, että ei ole hauskaa tämä ja luovutin. Meni turhan vaikeaksi tuo osallistuminen näin vanhalle.

 • nimimerkki

  Pinja

  19.4.2020 klo 16:48
  Pekka, minkä kisan kanssa sinulla oli ongelmia? Täällä voi kysellä it-tukea, tai laita vaikka viestiä tai soita minulle.

  Jos tarkoitat noita eilen vinkkaamiani 25. ja 26.4., niin nyt pääsee vasta ilmoittautumaan niihin, ensi viikonloppuna sitten suunnistamaan. Monissa näissä kisoissa ensin ilmoittaudutaan jostain linkistä (joita vinkataan tässä viestiketjussa, Facebookin kansainvälisessä tarkkuussuunnistusryhmässä kootummin), ja kisapäivänä tai edellisenä päivänä tulee meiliin tarkempia ohjeita ja joku linkki kisalomakkeelle. Kielet ovat usein espanjaa ja venäjää tms., mutta yleensä ohjeet ovat myös englanniksi viereen/erikseen käännettynä. Jos englanti ei suju, niin senkin (tai ne vieraammat kielet) voi kopioida nettiselaimen Google Kääntäjä-sivulle ja kääntää siellä suomeksi.

  Itselläni on usein ennen kisaa vähän jännitystä, miten tämä nyt tällä kertaa sujuu, mutta yleensä se sitten selviää aikanaan Google kääntäjän ja tarvittaessa kaverien neuvojen avulla.

 • nimimerkki

  Pekka

  19.4.2020 klo 16:55
  Taidot vaan loppui kesken eilen kun yritin saada Google formia ja timifya yhdistettyä. Olin kyllä ilmoittautunut ja sain tunnukset, mutta kun en niin kauhiasti tykkää muutenkaan tietokoneen kanssa räpläämisestä, tulin siihen tulokseen, että olkoon. Illalla kyllä osallistuin Pietarin kisaan ja tuntuu siltä, että kerran viikossa riittää minulle. Ulkokisoja odotellessa :)

 • nimimerkki

  Pinja

  19.4.2020 klo 17:56
  Jos olet, Pekka, ilmoittautunut tämänkin päivän Cadizin kisaan, ja vielä jaksat koettaa, niin kisa on auki vielä Suomen aikaa klo 20.00 asti. Alla ohjeet:

  Avaa tänään 19.4. n. klo 01.01 meiliin tullut "timify"-meili, paina siellä linkkiä "open the form", ja sieltä avautuvalla sivulla paina uudestaan linkkiä (jotain sellaista kuin "kisalomakkeelle tms.). Tämän toisen klikkausen jälkeen aika jo juoksee! Siellä pitää vielä syöttää meiliosoite (sama, jolla ilmoittauduit), ja OLLA KOSKEMATTA meiliosoitteen alla olevaan automaattisesti luotuun salasanaan. Sitten painat "next" (tms.) painiketta, ja pääset vastailemaan tempotehtäviin. Aika siis juoksee jo meiliosoitteen kysyvän sivun avautumisesta lähtien, ja sakkoaika virheestä on 45 sek. Samalla lomakkeella on siis aina päällekkäin maastovalokuva lippuineen, kartta, määrite ja vastauslomake (A-F, Z) Klikkaa vastauskirjain ja paina alhaalta "next" (vai oliko "seuraava?") päästäksesi seuraavaan tehtävään. Tsemppiä!

 • nimimerkki

  Pinja

  19.4.2020 klo 17:59
  Alla olevassa linkissä (kopioi selaimeen molemmat rivit!) löytyy espanjalainen, milloin tahansa tehtävissä oleva tempotreeni ""Temp-O Se-Tech". Ei ajanottoa tai tuloslistaa, urbaaneilla asemilla ylitiukat nollat... En tiedä, koska sulkeutuu.

  https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdPtyIBGdsOL3yDFH75X4mOeq2NnIhclQg3PYQoiV209OHonQ/viewform

 • nimimerkki

  Pinja

  19.4.2020 klo 18:15
  Alla olevassa linkissä toinen espanjalainen, milloin tahansa tehtävissä oleva tempotreeni ""Trail-O Playmobil". Ei ajanottoa tai tuloslistaa, urbaaneilla asemilla ylitiukat nollat... En tiedä, koska sulkeutuu.

  Huom! maasto on PlayMobil-leikkikaluista tehty, mutta kartta ja määritteet normaaleja. Itselleni tämä oli näköjään tosimaailmaa helpompi, 29/31 oikein, kun edellä linkkaamassani Temp-O Se-Techissä tuli virheitä lähes joka toisessa tehtävässä.

  ✦ Trail-O Playmobil:
  https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSesSRUHYN4xpKJz4FT5t523uAisPTaSk3dLUTda3iTb5FY7Eg/viewform

 • nimimerkki

  Pepi

  21.4.2020 klo 05:36
  Onko Unkarin ratkaisuja jossakin?

 • nimimerkki

  Hanna

  21.4.2020 klo 18:04
  Unkarin kisojen tehtävälinkit ja ratkaisut ym. löytyy täältä http://adatbank.mtfsz.hu/en/esemeny/lista
  Itseltäni oli mennyt neljäs kisa ohi, se näköjään päättyi tänään, mutta viides on nyt auki. Ja nuo voinee tehdä harjoituksena myös jälkeenpäin.


 • nimimerkki

  Pinja

  25.4.2020 klo 09:13
  Su 26.4. klo 18 on Pietarissa nettipreotreeni. Ilmoittautuminen ao linkistä viim. 26.4. klo 6.00:
  https://orgeo.ru/event/12605
  Ilmoittautuminen vaatinee rekisteröitymisen, ja ainakin rekisteröityminen helpottaa ilmoittautumisia jatkossa Pietarin tapahtumiin.


  Google kääntäjällä käännettynä & hiukan korjaillen:

  Tapahtuman aikataulu (Pietarin aika on sama kuin Suomessa).

  26.4.2020 (su) 06:00 - ilmoittautumisen päättyminen.
  26.4.2020 (su) klo 10:00 - Käynnistysprotokollan julkaiseminen http://o-site.spb.ru/race.php?id=200426&src=news.
  26.4.2020 (su) klo 10:00 - Kortin julkaisu, jonka sijainti on http://o-site.spb.ru/race.php?id=200426&src=news.
  26.4.2020 (su) klo 18:00 - Google-PreO-lomakkeen avaaminen.
  26.4.2020 (su) 19:30 - maalilinjan sulkeminen (vastausten vastaanottaminen).
  26.4.2020 (su) 19:41 - Aikarastin yhteislähtö
  26.4.2020 (su) 19:44 - Aikarastin sulkeminen.
  26.4.2020 (su) klo 21.30 - Tulosten julkaiseminen.


 • nimimerkki

  PekkaS

  25.4.2020 klo 16:03
  Tuo tämänpäiväinen Espanjan Tempo olikin hieno. En tosin osallistunut kisaan, mutta alla oleva linkki on auki 30.4. asti ja pääsee tekemään tuon. Rekisteröityminen täytyy tehdä.
  Oli sen verran selvät rastit, että sain kaikki oikein. Aikaa en ottanut, eli sekunteja kyllä kului ja ratkoin rauhassa.

  Tästä linkistä pääsi vielä myöhästyneenä kokeilemaan
  https://forms.gle/aA8cRev7ULgLGRg69

 • nimimerkki

  Pinja

  25.4.2020 klo 18:48
  Joo, tuo tämän päivän tempo oli kiva ja selkeä, lähes kisanomainen lukuunottamatta 1:1000 mittakaavaa. Itse asiasta tekijän nimen perusteella taitaa olla Portugalista. Kaikki kuvat ovat yhden huoneiston ikkunasta/parvekkeelta: melkoinen paikka asua tempoilevalle koronakaranteenilaiselle!

 • nimimerkki

  PekkaS

  25.4.2020 klo 19:37
  Portugalin MM-kisoissa viime vuonna oli isä -poika kilpailijapari, mutta toinen edusti Espanjaa toinen Portugalia. Varmaan juuri tämän niminen, eli voi tuntua tutulta molemmissa maissa.

 • nimimerkki

  Juha

  25.4.2020 klo 19:46
  JP asuu Madridissa eli Epsanjassa kisattiin. Hieno ja vauhtikas tempo, joka ehdottamasti kannattaa käydä tekemässä. Laadukkaat valokuvat ja selkeät tehtävät eikä mitään kikkailua. Toistaiseksi tämä ja Pietarin tempot edellisiltä sunnuntailta ovat olleet parasta e-tasua.

  Kaikki nämä tempoja, mutta Pietarissa on huomenna klo 18 tarjolla PreO-rata. Tästä linkistä ilmoittautumaan: https://orgeo.ru/event/12605?lang=en

 • nimimerkki

  Antti

  25.4.2020 klo 21:27
  Espanjan tempossa oli kisa myös maiden välillä. Tuloksiin laskettiin kustakin maasta 5 parasta, mutta Suomesta ei valitettavasti löytynyt viittää tempoilijaa. 14 maata pääsi tuloksiin. Brasilia ja Columbiakin olivat mukana. Italia oli ylivoimainen. Voittoon ei olisi meidän vauhtimme riittänyt, vaikka olisimme saaneet joukkueen kasaan.

 • nimimerkki

  Pinja

  26.4.2020 klo 09:28
  Tarjolla 1.5. Klo 12.00 Suomen aikaa nettitempo Espanjasta.
  TEMP-O Montellano Town

  Ilmoittautuminen:
  https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeYCvltquWAG5U0mDdYv3l9i1N5-rASh1nmlTAe2oM_YhvJDA/viewform

  Ohjeet/ Bulletin: https://drive.google.com/file/d/1LLavxDJEbRUP3ksg6O78JiDGyNkLo0F3/vie


 • nimimerkki

  Petteri H

  26.4.2020 klo 15:01
  Ilmoittauduin minäkin tuonne Siestarjoelle. Kumma kun ei tuon ilmoittautumissivun kartassa näy valtion rajaa, eli onko tuo nyt Suomen vai Neuvosto-Venäjän puolella? Ilmeisesti kanavan toisella puolen eli Neuvosto-Venäjällä. Pääseeköhän tuon rajan yli kulkemaan mistään? Rajathan menivät vissiin kiinni jo ennen tätä espanjantautipandemiaakin, eivätkä taida olla avanneet niitä vaikka pandemia jo alkaa hellittää. Kuulin huhuja että venäläiset olivat jo pari vuotta sitten räjäyttäneet tuon Rajajoen rautatiesillan, eli junalla ei ainakaan Valkeasaareen pääse, mutta kulkevatko junat edelleen Viipurista Rajajoen asemalle? Siitähän olisi lyhyt kävelymatka harjoituspaikalle. Pääseekö kanavan yli kulkemaan, onko siellä tullia? Miten te muut harjoitukseen menijät olette aikeissa matkustaa paikalle, menettekö junalla, vai omalla hevoskärryllä? Voisin hypätä Viipurin asemalta kyytiin, jos joku hevoskärryineen on siitä matkalla. Olen siellä tunnin päästä, nyt junassa Sortavalan ja Viipurin välillä. Illalla voisi mennä merenrannalle kylpylään, sekin on ihan kävelymatkan päässä treenipaikasta, mutta onko se auki ollenkaan, kun turistit varmaan kaikonneet?

 • nimimerkki

  Petteri H

  26.4.2020 klo 16:58
  Löytyi jatkoyhteys, mutta se menee vain Terijoelle asti. Siitä eteenpäin Siestarjoelle pitää löytää kärrykyyti sitten perillä.

 • nimimerkki

  Pepi

  26.4.2020 klo 19:10
  Tuolta siellä (tai puolentoista kilometrin päässä) näytti 2006.
  https://pepi.kuvat.fi/kuvat/Yksitt%C3%A4isi%C3%A4/2006_662D_scr.jpg

 • nimimerkki

  Petteri H

  26.4.2020 klo 19:32
  2006? Minä kun luulin nyt olevan 1920.

 • nimimerkki

  Petteri H

  26.4.2020 klo 23:22
  Ylläpitäjä on muokannut tätä viestiä.
  Tuolta pääsee vielä Siestarjoen dyynien harjoitukseen (lataa tehtäväkartta samalta sivulta itsellesi, sitä ei ole rasteilla nähtävillä): https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfpbgHlnDYA8x6M974L8ob_lxaCaVTO39c6X1J-zuQMVPA4ww/viewform

  Kilpailunumerona voi käyttää vaikka numeroa 0000. Joku numero siihen pitää syöttää, mutta tuloslistalle ei enää luultavasti pääse. Tulokset, ratkaisukartat ja aikarastit ym. löytyy tuolta: http://o-site.spb.ru/race.php?id=200426&src=news

  Ja tämäniltainen Puolan livestriimi-PreO kannattaa myös käydä kiertämässä. Radalle lähtiessämme emme odottaneet pääsevämme katsomaan pienen budjetin toimintaleffaa, jonka osaksi rata oli toteutettu. Itse rata oli vähintään yhtä vaikeaselkoinen kuin viimeksikin, kartta ei ihan vastannut suunnistuskarttaa mutta on siinä sentään korkeuskäyrät. Kannattaa siis vaikka aloittaa viime kerran radasta, jos ei sitä vielä kiertänyt, löytyy samalta kanavalta ja tästäkin keskustelusta linkattuna. Jos sunnuntain myöhäisilta on huono ajankohta jännityselokuvalle, niin kannattaa katsoa vaikka huomenna illalla. Mielenkiintoinen juoni jäi kesken, joten eiköhän sarjasta saada seuraava osa lähiaikoina. Katso jos uskallat (K-12): https://youtu.be/tip98bLt6pE


 • nimimerkki

  Antti

  27.4.2020 klo 10:50
  Osasin jättää tuon Puolan toimintaleffan väliin. Sunnuntain seikkailu Sevillan katedraalissa oli myös aika kaukana tarkkuussuunnistuksesta, mistä toki oli viitteitä jo tapahtumailmoituksessa. Lauantain tempokisa Espanjassa ja sunnuntai-illan preokisa Venäjällä olivat täyttä tarkkuussuunnistusta ja oikein mainiot tapahtumat.

 • nimimerkki

  Antti

  28.4.2020 klo 10:00
  Vappuviikonloppuna on taas kisoja Espanjassa. Näihin pitää ilmoittautua, mutta ei maksa mitään, eikä matkustamiseen kulu aikaa.

  Virtual TempO Montellano Town, May 1st, mass start 11:00 CEST, bulletin: https://drive.google.com/file/d/1LLavxDJEbRUP3ksg6O78JiDGyNkLo0F3/view?fbclid=IwAR3uP5u6f4rnY6-Xe6aqloUtqOchvupLDXCIWiB93YOyFAhcqF9nB0uiInk

  Registration form open until April 29th 23:59 CEST: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeYCvltquWAG5U0mDdYv3l9i1N5-rASh1nmlTAe2oM_YhvJDA/viewform


  TrailO Cuenca, Spain: May 2nd, 11:00 CEST. Signups until April 30th. https://comcu.wordpress.com/trailo2020/


  TrailO Gigantes, Spain. May 3rd, 10:00 CEST. Bulletin with link to signup form: http://www.criptanavertical.com/O-TRAIL/BOL.pdf

 • nimimerkki

  Antti

  28.4.2020 klo 10:05
  Vappupäivän kisassa on mukana taas joukkuekisa ja maiden välinen kisa. Joukkuekisaan lasketaan kolme parasta tulosta ja maiden väliseen kisaan 5 parasta. Nyt kaikki suomalaiset mukaan, niin näytetään, mikä on maailman paras tarkkuussuunnistusmaa.

 • nimimerkki

  Pinja

  29.4.2020 klo 22:05
  9.5. Klo 11 Suomen aikaa yhteislähtönä netitempo Espanjasta.

  Kuulostaa kisanomaiselta:

  "This Temp-O will consist of 5 stations with 5 challenges per station, making a total of 25 challenges".

  Ilmoittautuminen ennen 8.5. Ao linkistä:
  https://forms.gle/rSrURNTa3UtPLNLKA

  Kutsu:
  https://drive.google.com/file/d/1o-ABsTvJ4WRWgyPsrw6HtOPsHE77Pj3f

 • nimimerkki

  Juha

  30.4.2020 klo 07:29
  Unkarin Maratoonit jatkuvat. Osa VI: https://forms.gle/SAKT9z4Dzwh4Ez5Z9

  Tiukka maastotempo oikeilla lipuilla heinien ja puskien keskellä.

 • nimimerkki

  Antti

  2.5.2020 klo 17:55
  Onnea Juha! Kultaa Cuencasta vartin erolla toiseksi sijoittuneeseen.

 • nimimerkki

  Juha

  2.5.2020 klo 18:30
  Kiitos Antti. Tuohon rataan voi käydä tutustumassa 10.5. asti. Tarjolla useita oikein hyviä suunnistus tehtäviä. https://comcu.wordpress.com/trailo2020/

 • nimimerkki

  Antti

  3.5.2020 klo 22:18
  Pinja oli tänään hienosti toinen Espanjan tuulimyllykisassa. Pinja vastasi upeasti kaikki 81 rastia oikein. Jarmo Karvinen oli 19. pisteillä 79/81. Maaliin asti pääsi 1019 osallistujaa.

 • nimimerkki

  Kari P

  4.5.2020 klo 20:05
  Yritin osallistua ja hyvin vaikutti menneen ennen googlestreet-osuutta, joka ei auennut, vaikka yritin useampaan kertaan.

 • nimimerkki

  Antti

  7.5.2020 klo 08:46
  Minne lähdetään tänä viikonloppuna kisoihin?

 • nimimerkki

  Juha

  7.5.2020 klo 08:58
  Ylläpitäjä on muokannut tätä viestiä.
  Tässä muutama vaihtoehto loppuviikon ohjelmistoon:

  Trees Only TempO, Lithuania. May 7th 20:01 CEST. Information: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1DIrYjpjA9pc-gUUIn38mqIIeGnS2PhlSLxs9aBunaXQ/edit?fbclid=IwAR1cyeWOC4BAoejkRjj_xTZwMJASCE62YekHv_p8bibVyf0pcCNtKYxEI3o#gid=0

  Puerto Alto TempO, Spain, May 9th 10:30 CEST, signup open until May 7th 23:59 CEST here: https://forms.gle/EhskSXeP3DP5bkrg6, bulletin: https://drive.google.com/file/d/1I2h9udlX548pRP4rxVbDduPgWhAyW2Ce/view?fbclid=IwAR1RfvCtyW88PKnjHa9L3ro6r2iW368tzOFFakRXQrOyzqWJ-J7GeG8IGRI

  "Come and know Castropol", Spain. May 9th, https://castropoldeporte.wordpress.com/ - signup until May 7th 23:59 CEST, start Saturday May 9th 12:00 CEST
  Ilmoittautumislinkki: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScMrPd1stRK7ij5EQ692qBRrXG8UN40AL7LbGCi6L_E6OU75A/viewform?vc=0&c=0&w=1

  Garden-O TempO, Poland. May 10th, 11:00 CEST. https://www.facebook.com/events/275373160294439/

  I Open CAOS Virtual-O, Portugal, May 10th, 12:00 CEST, https://www.facebook.com/events/1290749287982754/

  PreO in Petersburg, signup open until May 10th 05:00 CEST at https://orgeo.ru/event/12629, start May 10th 17:00 CEST, info at http://o-site.spb.ru/race.php?id=200510&src=news

  Maradj O-tthon
  Hungary, multiple (weekly) events
  Stage 7, open until 12/05 12:00 CEST: https://www.facebook.com/events/238221374069850/

  Internet TrailO Smolensk Cup. Russia, multiple (weekly) events: https://o-smolensk.ru/anons/
  Stage 4, open until 09/05 06:00 CEST: https://trailo-i.sportog.ru/event/smolensk-2020-4/

  Internet TrailO Rostov 2020 #3, open until 10/05 04:00 CEST: https://trailo-i.sportog.ru/event/rostov2020-3/

 • nimimerkki

  Juha

  7.5.2020 klo 13:33

 • nimimerkki

  Pinja

  7.5.2020 klo 14:43
  Kiitos, Juha, erinomaisesta viikon tapahtumakoonnista!

 • nimimerkki

  Esko

  7.5.2020 klo 15:40
  Listalta puuttuu Pohjoismainen tarjonta. Onko sitä?

 • nimimerkki

  Juha

  7.5.2020 klo 15:45
  Torus Cupin kahdeksasta osakilpailusta käsittääkseni kolme käydään Suomessa tai ainakin suomalaisen ratamestarin voimin.

  Ruotsalaiset järjestää livetreenejä ja lajiesittelyjä. Norjalaisista ei tiedä osaavatko Ole Waaleria lukuunottamatta edes tietokonetta avata.

 • nimimerkki

  Juha

  7.5.2020 klo 21:32
  16.5. päästään kisaamaan hieman eksoottisempaan maahan. https://sites.google.com/view/mozambique-trail-o-virtual/

 • nimimerkki

  Pinja

  7.5.2020 klo 21:49
  Mosambikista (!!), kylläkin espanjalaisvoimin tehty, Tempo 16.5. klo 11.30 GTM+2 (Madrid) -aikaa eli Suomen aikaa käsittääkseni 12.30.
  Kisasivut, joilla lisätietoa: https://sites.google.com/view/mozambique-trail-o-virtual
  Ilmoittautuminen viim. 14.5. osoitteessa: https://sites.google.com/view/mozambique-trail-o-virtual/competici%C3%B3n/inscripciones-registration

 • nimimerkki

  Petteri H

  9.5.2020 klo 17:40
  Ylläpitäjä on muokannut tätä viestiä.
  Listalla olevan Portugalin kisan sivu löytyy usean linkin takaa. Suoraan tästä: https://oricaos.blogspot.com/p/virtua.html

  Huomenna Suomen aikaa klo 13, eli tunnin Puolan kisan jälkeen. Tähän ei tarvitse ennakkoilmoittautumista.

 • nimimerkki

  Petteri H

  9.5.2020 klo 17:48
  Sen sijaan Puolan kisaan täytyy ilmoittautua lomakkeella ja se tapahtuu täällä:

  https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fforms.gle%2FLpuddieH6xjM3Ktt7&h=AT0i9QVMuRBShABaVBdTQy2ggNb2qHcOd9dfsW-ucWYNE7PkMCBvLXp8yLLrnsJQgLWnqbJQuVvBVSY1C-eqii9SJKeB_K1fXLF0BdvJ8pBiiUVWPv-rQnfGhVaMHv_wlASDeyXaLmIN8lwvCaDCuX37noV8nm1pNeDl

  Jos haluat mukaan, kannattaa ilmoittautua heti, koska ilmottautumisaika meni kiinni jo pari tuntia sitten mutta vielä se itseltäni onnistui. Lähtölistojen pitäisi tulla illalla yhdeksältä.

 • nimimerkki

  Juha

  12.5.2020 klo 15:47
  Ja Unkarissa taas uutta treeniä tarjolla 19.5. klo 13 asti.

  Stage 8:
  Map (size A4): http://admin.mtfsz.hu/fajl/get/fajl_id/23126/tipus/render
  Start (Google Street View): https://goo.gl/maps/JMM6dEa3Ky9JELrp7
  Tasks: https://forms.gle/EL8NvuYXbjPTUvkn8

  New event rules! The photos alone show only the point of view (!), they are not enough to solve the task, you allowed to use the track with Google Street View. In this case, stairs can also be used. The map is not the latest, some bushes and trees may be missing, but the solution is not hindered.

 • nimimerkki

  Nomadas Orienteering Columbia

  13.5.2020 klo 06:43
  Hi friends!
  Nómadas is an orienteering club placed in Medellín, Colombia. Due to the contingency situation by the Covid-19, we going to carry out the virtual Trail-O competition called “Antioquia Trail-O virtual” a competition in mode Pre-O in which we will visit some of the most beautiful places of our department, located in Colombia, a country where orienteering is growing up. For this, we’d like to count on you, with your support in promotion and visibility in your social media, so we can made the event with all the possible success.
  Next you can find more information about the competition:
  Mode: Pre-O
  Date: May 24, 2020
  Time: 10:00 hrs Colombia (GMT-5)
  Max. Duration time: 2:00 hrs
  Registration closing: May 22, 23:59 hrs (GMT-5)
  Check your country's schedule here: https://24timezones.com/difference
  Antioquia is a beautiful department of Colombia, who is placed on the northwest of the country, over the Andes mountain range and with borders in the Caribbean sea. Medellín is their capital city and is the second most populated city in the country. One of the most important wealth is their friendly, kind and helpful people. Also the lovely and colorful towns and the beautiful natural landscapes, made of Antioquia a Paradise.
  Registration link:
  https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdSZWPGaEZzFbn6guYPTGHF7b6l5DhTwwnWWjFGHpJ6DDgb2Q/viewform?fbclid=IwAR1fjckEcbMshkzT7VIPPcjgOY45-RI0NDCXQ57htUwyMvq7D4PXJS8lNrg
  Look for the information about the competition in our fan page on Facebook https://www.facebook.com/nomadasadventureteam/. If you have any question or comment you can tell us through e-mail: nomadas.orienteering@gmail.com or in Whatsapp: +573017192837 - +573002799625.

 • nimimerkki

  Petteri H

  13.5.2020 klo 15:07
  Hongkongin virtuaalinen preo ja harjoittelumahdollisuus löytyy täältä:

  http://hkoceng.weebly.com/world-orienteering-day-2020-events.html#

  Suora linkki uudelle radalle:

  https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd84zeegD4i0Wwuo8uVRXNy5PwnpOVzwAmUGs_uwx7ImURjJQ/viewform

  Rata sulkeutuu tiistaina 19.5. Suomen aikaa klo 18:59.

 • nimimerkki

  Juha

  16.5.2020 klo 14:03
  Pietarissa tahtuu huomenna:

  Good evening!

  We spontaneously decided to organise WOD-ONLINE in St.Petersburg!

  The schedule (17th of May):

  10:00-19:00 (Moscow time) –“Photo-Orienteering” is available for participating: https://docs.google.com/…/1FAIpQLSft0AYRZSp4xXFb…/closedform

  19:01-19:15 (Moscow time) –TempO is available for participating: https://docs.google.com/…/1FAIpQLSc0aT5N7AveOLaK…/closedform

  22:00 (Moscow time) –Publishing the official results and solutions.

  Info in English: http://o-site.spb.ru/_ra…/200517/WOD_StPetersburg_Russia.pdf

  Web-page of event: http://o-site.spb.ru/race.php?id=200517&src=news

 • nimimerkki

  Lauri M

  16.5.2020 klo 15:41
  Portugalissa tänään laatutempo, ratamestarina Ines Domingues. Mukaan pääsee ilman ilmoittautumista.

  https://tempo.edgardomingues.com/events/1?fbclid=IwAR2WkdLS-DluF_-JG00gxNEhT3kuM6DtNt0u6b7LrwgF-Ivkz-UIFv0GRAw

 • nimimerkki

  Jarmo

  16.5.2020 klo 18:57
  Oli kiva ja nopea tempo. Auki ilmeisesti klo 21.00 asti. Huomenna toinen osakilpailu koko päivän.

 • nimimerkki

  Pinja

  17.5.2020 klo 09:57
  Tänään 17.5. auki olevaan Portugalin tempoon pääsee ao. linkistä:
  https://tempo.edgardomingues.com/events/2?fbclid=IwAR2WkdLS-DluF_-JG00gxNEhT3kuM6DtNt0u6b7LrwgF-Ivkz-UIFv0GRAw

 • nimimerkki

  PekkaS

  17.5.2020 klo 14:13
  Aika hauska tuo Pietarin valokuvasuunnistus. Tiedä sitten onko tuolla juuri mitään tekemistä trailo:n kanssa, mutta kannattaa käydä tekemässä. Kyllähän tuossakin tarkkuutta tarvitaan.
  Ja ohjeet kannattaa lukea ensin, ihmettelin hetken, että mistä tässä on kyse ennen kuin älysin lukea ohjeet.

  Portugalin Tempot tosiaan selkeitä ja varmaan nopeitakin niille jotka osaavat.

  Hongkongin preo pistää ihmettelemään, että aika erikoiselta tuo sielläpäin tuntuu.

  Vaikka en niin kauhiasti näistä nettikisoista välitäkään, niin olen huomannut, että suuntien hahmottamiseen nämä kyllä harjaannuttavat.

 • nimimerkki

  Pinja

  19.5.2020 klo 22:14
  Ylläpitäjä on muokannut tätä viestiä.
  Lauantaina 23.5.2020 Virtual TEMP-O Castilleja de Guzmán

  Klo 12:00h CEST eli Suomen aikaa klo 13.00.

  Ei tarvita ennakkoilmoittautumista.

  Lisätiedot: www.montellano-o.es/evento-trail-o-wod20

  Kilpailun vastauslomake löytyy ao linkistä (kopioi osoite nettiselaimen osoitekenttään ja hae sivu, päivitä sekunnilleen kisan alussa, ja jos ei heti aukea, toista päivitystä, kunnes pääset läpi):

  forms.gle/x9D8LKKSsMmcY6BP6


 • nimimerkki

  Martti

  20.5.2020 klo 09:06
  Osallistuin noihin Portugalin viime viikonlopun tempoihin.
  Onkohan niiden ratkaisukarttoja ja tuloksia näkyvillä jossakin.

 • nimimerkki

  Juha

  20.5.2020 klo 09:30

 • nimimerkki

  Pinja

  22.5.2020 klo 19:30
  Ylläpitäjä on muokannut tätä viestiä.
  Huomenna la 23.5. Preo Venetsiasta, tehtävissä 7.00-20.00 välillä Suomen aikaa. Ei ennakkoilmoittautumista. Ohjeet: https://drive.google.com/file/d/1VeW2HispQztw3qm6LMwrwjT2gMkYOgSQ/view
  Suora linkki kisalomakkeeseen (päivitä lomake kisa-ajan alettua, jos olet avannut lomakkeen etukäteen): https://tempo.edgardomingues.com/events/venice?fbclid=IwAR15vHBHBj7opD0u9KViJ7jARyLBenSg5ehRLttNRM9N7UuKzpWEMf7gxl4

 • nimimerkki

  Pinja

  5.6.2020 klo 16:20
  Hong Kongista tarjolla uusi preoharjoitus, jonka voi tehdä 5.-13.6. ilman ennakkoilmoittautumista ao. linkistä. https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdR6ilTtNHRQJo1x3Cw5f9WDj4QqDjZscUSeuziGuULHbrO8w/viewform

 • nimimerkki

  Petteri H

  11.6.2020 klo 13:14
  Tänään viimeinen päivä ilmoittautua Brasilian kisaan 13.6. klo 19 Suomen aikaa:
  https://docs.google.com/document/d/1CJl2Eh6DFJbWhXygBtyH_YY1h7f9-Av5Z2FHdgkQyQw/edit

  Kolumbian kisaan 27.6. ehtii ilmoittautua vielä myöhemminkin:
  https://sites.google.com/view/trail-o-virtual/inicio-start

 • nimimerkki

  Juha

  15.7.2020 klo 08:38

 • nimimerkki

  Juha

  4.8.2020 klo 20:42

 • nimimerkki

  Mikko

  13.8.2020 klo 18:10
  Kohtuu villi kartta tuolla Jurassic Worldissä :)
« aihelistaan

Osallistu keskusteluun

tai aloita uusi keskustelu »

Roskapostin esto ei onnistunut. Ole hyvä ja yritä uudelleen.
Etäharjoittelu