Keskustelu

« aihelistaan

Oravacup + kuntosuunnistus, 7.8. Kokemäki


 • nimimerkki

  AriU

  5.8.2019 klo 19:13
  Tällekin foorumille infoa keskiviikon 7.8. tapahtumasta Kokemäellä.

  Klo 18:00 - 19:00 starttaa kolmelle eri tarkkuussuunnistusradalle 100 lasta ja nuorta. Sarjoja löytyy 8 - 16 vuotiaille tytöille ja pojille.

  Aikuisille, huoltajille ja kaikille kartanlukutaitoisille Satakunnan alueen ulkopuolisille on tarjolla 12 rastin ja kolmen aikarastin kuntosuunnistusrata. Kuntosuunnistukseen voi ilmoittautua tapahtumapaikalla ja maastoon voi sännätä omaan tahtiin klo 18:00 - 19:00 välisenä aikana.

  Satakunnan oravacupin pisteitä hamuavien on ilmoittauduttava viimeistään tänään. Kaikki muut voivat ilmoittautua myös kisapaikalla.

  Kisapaikan osoite: Risten jokamiesluokan rata, Moottorikuja 40, Riste (Kokemäki)

  http://www.nic.fi/~kkv/

 • nimimerkki

  AriU

  8.8.2019 klo 10:45
  Sadan osallistujan iltakisat onnellisesti takana.

  Tunnelma oli hyvä ja korviin kantautunut palaute erinomaista. Kolmen eritasoisen radan formaatti tuntui toimivan hyvin. Varsinkin 8 - 10 vuotiaiden ON/EI -rataa peukutti moni lasten vanhemmista ja ohjaajista.

  Kerään alueen ohjaajilta vielä palautteet ja jatkokehitysajatukset. Vilkaiskaahan tämänkin palstan lukijat kisakarttoja ja tuloksia sekä kertokaan ajatuksenne. http://www.nic.fi/~kkv/

  Lastenratojen kehitysryhmä työstää näiden kokemusten ja saatujen komenttien pohjalta yhtenäiset valtakunalliset ohjeet ja mallit lasten ratojen ja kilpailujen laatimiseen.

 • nimimerkki

  Pinja

  9.8.2019 klo 22:12
  Tuo pienimpien viitoitettu rata on/ei -kysymyksillä vaikuttaa erittäin hyvältä kehitysidealta. Keskitytään aluksi sen lajin kannalta oleellisimman oivaltamiseen, eikä tarvitse vielä hallita sallitun reitin hahmottamista ja lippujen nimeämistä.

 • nimimerkki

  Anna

  12.8.2019 klo 07:43
  Olen samaa mieltä - Arin esittelemä "ratamestari on laittanut välillä rastit oikeille paikoille ja välillä erehtynyt" on mun mielestä tosi hyvä idea aloittelijoiden opetukseen! Ajattelin esitellä tämän tavan (tavallisen tarkkuussuunnistuksen lisäksi) kun esittelemme lajia opettajille ja muille Mitt i naturen -konferenssissa.
« aihelistaan

Osallistu keskusteluun

tai aloita uusi keskustelu »

Roskapostin esto ei onnistunut. Ole hyvä ja yritä uudelleen.
Oravacup + kuntosuunnistus, 7.8. Kokemäki