Keskustelu

« aihelistaan

Puolan mestaruuskisat ECTO + WRE


 • nimimerkki

  Petteri H

  2.8.2019 klo 19:31
  Onko porukkaa lähdössä Puolaan syyskuussa?

  http://wtoc2021.pl/european-cup/

  Käydään nappaamassa Puolan mestaruudet, kisat ovat MM-esikisat.

  Infoa on toistaiseksi bulletiini 1, josta selviää alustavat aikataulut. Kannattaa varmaan varata lennot jo pian, jos ei nyt olla autolautalla lähdössä.

  Varmaan järkevintä on lentää joko Prahaan tai Berliiniin. Prahaan ehtis pe aamulla ja ehtii vielä su iltana pois, n. 280 €. Berliiniin ehtii myös pe aamulla, su iltayöstä ehkä, mutta jos jättää paluun maanantaille niin pääsee huomattavasti huokeammalla, 120 €, toki siihen päälle hotelliyö. Kannatan Berliiniä, Prahan paluulennossa 19.30 riskinä että kisa venyy ja tulee kiire kentälle. Mitä mieltä muut matkaan lähtijät? Puolan kentistä lähinnä Krakova voisi tulla kyseeseen, mutta vähän kauempana kisapaikalta kuin Berliini ja kalliimpi, Varsova ja Gdansk sitäkin kauempana.

  Huomatkaa pe aikataulussa että siellä on myös viestikisa, alkaa klo 17, myös viestimestaruus olisi kiva käydä nappaamassa vaikkei se olekaan WRE eikä ECTO. Kolmen hengen joukkueet, koitetaan muodostaa ainakin 2 joukkuetta? Onko valintaohjeet jo selvät, vai pitääkö järjestää viestikarsinta?

 • nimimerkki

  Juha

  2.8.2019 klo 21:47
  Mahdollisesta Puolan matkasta päätän vasta syksymmällä, mutta tällä hetkellä mietin miten ja missä pääsisi treenaamaan yöpreota. Onko kellään ideoita?

 • nimimerkki

  Martti

  3.8.2019 klo 14:57
  Olen ajatellut lähteä Puolan kisoihin. Minulle sopii eri aikataulut. Alustavasti varailisin taas paikkaa jonkun autoon..

  Paras yöharjoitus ennen maaottelua taitaisi olla Ruotsin yömestaruuskilpailu.

 • nimimerkki

  Antti

  3.8.2019 klo 22:09
  Olen aikeissa lähteä Puolaan ja mielelläni kuljen samalla matkasuunnitelmalla kavereiden kanssa. Odotan hyviä kisoja. Jacek ja Joanna ovat panostaneet järjestelyihin jo pidemmän aikaa ja kartat ovat Tomas Lestinskyn piirtämät. Erityisen hyödylliset nämä kisat ovat 2021 MM-kisoja ajatellen. En tiedä, onko muita esikisoja tulossa tai tuleeko niihin lähdettyä.

  Ruotsin yömestaruuskilpailu on myös harkinnassa. Joku kotimaan treenikin voisi olla paikallaan, mutta ruotsalaistyylin kisoista pääse parhaiten jyvälle käymällä Ruotsissa.

 • nimimerkki

  Antti Rusanen

  7.8.2019 klo 13:11
  Nuo kisathan ovatkin jo aika pian. Perjantain meno ja maanantain edullinen paluu kuulostaa hyvältä. Itse en ole katsonut ollenkaan lentoja. Wroclaw on lähin lentokenttä, mutta sinne ei taida olla lentoja. Onko muita lähdössä?

 • nimimerkki

  Antti Rusanen

  10.8.2019 klo 17:23
  Aloin jänistää Puolan kisojen suhteen. Hyvät kisat on varmaan tulossa, mutta kulkuyhteydet vaativat matka-aikaa. Petteri etsii seuralaisia, joten lähtekää ihmeessä te muut.

  Samalla vahvistui aikomus lähteä Ruotsin mestaruuskisoihin. Siinä olisi hyvä maaotteluharjoitus ja saa kolmen päivän reissulla neljä kisaa. Matkustus käy myös helposti yölautoilla ja omalla autolla. Perjantaille voisi vielä keräillä jonkin harjoituksen tai vanhan kisaradan Tukholma-Bollnäs väliltä.

 • nimimerkki

  AriU

  tänään klo 21:50
  Varasimme Martin kanssa lennot Helsinki - Praha ja yöpymisen Jelenia Goran hotelli Europasta. Lento ja varsinkin yöpyminen on näemmä näillä kulmilla erityisen edullista, joten ainakin sen puolesta kannattaa harkita kisareissua.

  Jos muita pitkän viikonlopun reissaajia ilmaantuu, niin autoon mahtuu vielä. Meno torstaina 12.9. klo 15:40 ja paluu maanantaina 16.9. klo 11:40.
« aihelistaan

Osallistu keskusteluun

tai aloita uusi keskustelu »

Roskapostin esto ei onnistunut. Ole hyvä ja yritä uudelleen.
Puolan mestaruuskisat ECTO + WRE