Keskustelu

« aihelistaan

Haussa FinTrailO-järjestäjä 2020


 • nimimerkki

  Antti Rusanen

  20.3.2019 klo 21:53
  Ensi vuoden arvokilpailut ovat EM-kilpailut Suomessa 19.-25.5. ja MM-kilpailut Hong Kongissa lokakuun alussa. Suunta-Sepot on hakenut SM-kilpailuiden järjestämistä.

  FinTrailO:lle ei vielä ole järjestäjää. Hyvä ajankohta olisi esimerkiksi 2.-3.5.2020. Tarvittaessa viikonloppua voisi venyttää perjantain vappupäivällä. Lähestyvät EM-kilpailut houkuttelisivat varmasti osallistujia tutustumaan Suomen maastoihin ja karttoihin. Jos kaikki mahdolliset järjestäjät ovat kiivaasti valmistelemassa EM-kilpailuita tai valmistautumassa EM-kilpailuihin, niin FinTrailO:n voisi järjestää kesälläkin. Silloin toki menetetään EM-kilpailuiden vetovoima.

  Vuonna 2021 on myös järjestettävänä kolme isoa tapahtumaa: FinTrailO, SM ja maaottelu. Niidenkin suunnittelu on jo hyvä aloittaa.

 • Anna Jacobson

  21.3.2019 klo 13:38
  Yksi vaihtoehto järjestää FinTrailO on myös viikonloppu ennen EM-kisoja, eli 16.-17.5.2020. Suurin osa kilpailijoista saapuu tiistaina 19.5. ja voisivat ehkä ottaa yhden ylimääräisen päivän (maanantai) vapaata, jos FinTrailO olisi silloin.

 • nimimerkki

  Juha

  21.3.2019 klo 13:53
  Kannatan myös toukokuuta. Ongelmaksi muodostunee se, ettei kovinkaan montaa potentiaalista järjestäjäehdokasta jää EM-kisaorganisaation ja -joukkueen ulkopuolelle. Kisat 2017 FinTrailO:n maastoihin ja kartoille ja ratamestarit niistä muutamasta, jotka tietävät varmasti olevansa molemmista mainituista ulkona seurarajoista piittaamatta.

  Toisaalta, jos halutaan maksimoida kotietua niin kisat vasta syksymmällä. Ja toukokuussa kunnon treenejä mainittuihin maastoihin. EM-ratamestariryhmältä liikenee sen verran aikaa, että ehtivät syksyn/talven aikana kukin pari treeniä sinne suunnitella.

 • nimimerkki

  Martti

  21.3.2019 klo 16:28
  Juhan kommentin viimeinen kappale ei taida ulkolaisten EM-osanottajien korviin kuulostaa hyvältä, jos sen oikein ymmärsin. Olen ajatellut osaltani, etten 14.4. kuntorastien jälkeen järjestä kuntorasteja tai harjoituksia ennen EM-kisoja.

  Tulevia FinTrailO:ja varten Pajulahden Urheiluopisto Nastolassa voisi mielestäni olla hyvä keskuspaikka. Alueelta on aivan uudet sprintti- ja suunnistuskartat. Luulen, että ratojen suunnittelu onnistuisi niin, ettei tarvita siirtymisiä autolla. Pari kilpailua onnistuisi pitää lähtö- ja maalipaikka opistolla. Lisäksi hyvät majoitustilat. Voisin harkita toimia yhden kisan ratamestarina. Suurempi kysymys tietysti on löytyykö järjestävää seuraa, kilpailunjohtajaa...

 • nimimerkki

  Anna

  21.3.2019 klo 17:14
  Joo ei EM-ratamestarit enää järjestä edes/varsinkaan harjoituksia (tuon Martin kuntorastien jälkeen).
« aihelistaan

Osallistu keskusteluun

tai aloita uusi keskustelu »

Roskapostin esto ei onnistunut. Ole hyvä ja yritä uudelleen.
Haussa FinTrailO-järjestäjä 2020