Keskustelu

« aihelistaan

2019 Kisakalenteria Ruotsista ja Norjasta


 • nimimerkki

  Juha

  31.1.2019 klo 16:09
  Linkin takaa löytyy ruotsalaisten kisakalenteri kaudelle 2019.

  http://www.svenskorientering.se/Grenar/Precisionsorientering/Tranatavla/Tavling/tavlingsprogram/

 • nimimerkki

  Antti

  1.2.2019 klo 08:29
  Ruotsissa kilpailukalenterissa on tälle vuodelle 28 kilpailua. Suomen kilpailukalenterissa on 10 kilpailua. Korvaako laatu määrän, vai jäämmekö me pahasti jalkoihin?

  Näiden kymmenen kilpailun lisäksi RiSu järjestää toukokuun lopussa tempokilpailun ja Selkien Sisu kaksi kilpailua 13.-14.7.

  Loppukesästä kalenterissa olisi monta vapaata viikonloppua ennen SM-kilpailuita. SM-kilpailuiden jälkeen on tarjolla hyviä kansainvälisiä kilpailuita niille, jotka haluavat matkustaa.

  Meillä on tulossa hienot päätapahtumat FinTrailO, Fin 5 ja SM, mutta lisää tapahtumia tarvitaan, jotta toimintaa olisi kaikille harrastajille. Maajoukkueelle kilpailukalenteri täydentyy hyvin ulkomaiden kilpailuista, mutta kotimaan harrastajille on isoja aukkoja.

 • nimimerkki

  Juha

  1.2.2019 klo 10:55
  Ruotsalaisilla tuossa listalla jo 29 kisaa (maaottelun yhden kisan ilmoittautuminen IOF:n kautta) ja todennäköisesti lisää ilmestyy.

  Meillä löytyisi kyllä järjestelytaitoisia ja riittävän tasoisia karttojakin nykyistä huomattavasti isompaan määrään kisoja. Uskallusta lähteä kisaa järjestämään puuttuu. Apuja varmasti löytyy, kunhan vaan kysyy mutta... Pitäisikö kerätä jonkinlainen lista halukkaista auttajista/opastajista, joilta voi koska tahansa ja kuka tahansa kysellä apuja kaikkeen kisajärjestelyihin liittyvään? Hyvänä esimerkkinä siitä, että kokemattomamminkin voimin hyvät kisat pystyy järjestämään oli mielestäni viime kevään FinTrailO:n esikisa. Ratamestarit ja valvoja olivat kaikki ensimmäistä kertaa asialla, maailman parhaat paikalla ja tyytyväisiä rataan. Toki he saivat hieman apuja minulta (päivitin vanhan sprinttikartan suunniteltujen rastipisteiden kohdalta) ja Pinjalta (kiersi tarkistamassa liputuksen juuri ennen kisan alkua). Vastaavaa apuva varmasti löytyy kaikille sitä tarvitseville.

  Lupaan hoitaa oman osuuteni kisojen järjestämisistä myös tulevalla kaudella, mutta vasta maaottelun ja ECTO:n finaalin jälkeen syksymmällä. Yritän houkutella jonkun muunkin järjestelyihin, jos vaikka saisi aikaan kaksi kisaa samalle päivälle. Silloin voisi helpommin saada porukkaa tulemaan Turkuunkin asti. Sitä ennen toki heinäkuussa yksi ratamestarointi jo työlistallani.

 • nimimerkki

  Anna

  1.2.2019 klo 13:31
  Joo, tällaista listaa on ollut tarkoitus kasata tänne nettisivuille. Esim. tässä voi ilmoittautua listalle, niin voin laittaa sen ensi viikolla Ohjeet-sivulle.

 • nimimerkki

  Lauri M

  1.2.2019 klo 21:18
  MU järjestänee Kapina-TrailO:n syksyllä SM-kilpailujen jälkeen. Suunnitteilla on preo, mahdollisesti myös tempo mikäli tavoitetaan toimitsijat toisen kerran kauden aikana.
« aihelistaan

Osallistu keskusteluun

tai aloita uusi keskustelu »

Roskapostin esto ei onnistunut. Ole hyvä ja yritä uudelleen.
2019 Kisakalenteria Ruotsista ja Norjasta