Keskustelu

« aihelistaan

Kokemuksia tarkkuussuunnistuskilpailujen Infosta


 • nimimerkki

  Sami H

  10.1.2019 klo 18:43
  Sain toimeksiannon etsiä/kouluttaa henkilöä tarkkuussuunnistus infoon Fin5-suunnistusviikolle. Keräisin kokemuksia henkilöiltä, jotka ovat infoa aikaisemmin järjestäneet. Millaisiin tilanteisiin pitää varautua? Mihin ei voi varautua? Mitä täytyy olla kirjallisena? Mitä muuta täytyy olla saatavilla? Millaisia kokemuksia noin muuten? Voisiko/kannattaako aikaa rajata, jotenkin ettei useita henkilöitä välttämättä tarvitse?
  Vastata voi tänne tai s-postilla. Jos pesti kiinnostaa, niin otayhteyttä myös siinä tapauksessa.

 • nimimerkki

  Anna

  11.1.2019 klo 10:36
  Toimitsijoiden pitää olla lukenut kilpailuohjeet ja ne pitää olla infossa useana kappaleena, samoin kuin lähtölistat. Puhelinnumerolista toimitsijoista ja tieto, kenelle soittaa, kun on kysyttävää. Tieto, kenelle soittaa, jos eka henkilö ei vastaa. Vaihtorahaa ja lista niistä, jotka eivät ole maksaneet (ja kuinka paljon puuttuu). Jos kisamateriaali jaetaan kirjekuorissa henkilökohtaisesti, maksusumman voi kirjoittaa kuoren päälle.

  Hakaneuloja, jos on kilpailunumerot. Paperia, kyniä, saksia ja teippiä. Tusseja, jos tarvitsee tehdä viime hetken ilmoituksia seinälle. Jotkut pyytävät kuittia kisamaksusta. Meillä on yleensä ollut valmis pohja printattuna (n. 10 kpl) ja siihen on lisätty vain kilpailijan nimi ja maksun määrä. Sen voi tietysti lähettää jälkikäteen sähköpostitsekin, mutta tämä on tuntunut helpommalta.

  Venäjän kielen taidosta ei ole haittaa, englantia pitää ainakin jonkun osata puhua. Infoa tarvitaan lähinnä ekana kisapäivänä (tai sitä edeltävänä päivänä). Toki, jos paikalle tulee paljon tasun kokeilijoita muina päivinä, tarvitaan jonkinlainen info heitäkin varten.

  Tässä vaiheessa tajuan, että kirjoitan siis infosta/toimistosta. Koskiko kysymys sitä, VAI tarkkuussuunnistuksen esittelyä?


 • nimimerkki

  Jari

  12.1.2019 klo 10:40
  Jos mahdollista niin infoon kannattaa nimetä henkilö/henkilöitä, jotka itse ovat olleet tasu kisoissa osallistujina ja tuntee järjestelyt. Mitä kokeneempi sen parempi. Pointti on siinä, että tämä henkilö pystyy vastaamaan kaikkiin kysymyksiin, jolloin kisa setup:n avainhenkilöille (kilp.johtaja, rtm,...) jää työrauha. Fin5:lla tulee peruskysymyksiä ihan lajistakin.

  Jos vielä muistatte SM2016 Kokemäellä. Miia toimi ”liikuvana Infona”, kun takin selässä oli ”info”-lappu. Toimi. Meillä muille jäi työrauha virittää kisat kuntoon :D
« aihelistaan

Osallistu keskusteluun

tai aloita uusi keskustelu »

Roskapostin esto ei onnistunut. Ole hyvä ja yritä uudelleen.
Kokemuksia tarkkuussuunnistuskilpailujen Infosta