Keskustelu

« aihelistaan

Parhaat tarkkuussuunnistuskuvat?


 • nimimerkki

  Anna

  13.12.2018 klo 06:52
  Moi!

  Tarvitsisin nopeasti muutamia hyviä tarkkuussuunnistusvalokuvia erästä lehteä varten. Jos sinulla on ehdokkaita, siis edes kohtuullisia kuvia, lähettäisitkö minulle mieluiten tämän päivän aikana! Mailiosoite täällä: https://www.trailo.fi/yhteystiedot/

 • nimimerkki

  pena

  13.12.2018 klo 14:57
  Hei,
  Ei ole muita kuin "rasteja metsässä", jotka kuvat on jo myös sinulla. Kilpailevista ihmisistä kun toisen kilpailijan on vaikea saada kuvia rikkomatta sääntöjen omituista tulkintaa.

 • nimimerkki

  Jari

  13.12.2018 klo 15:57
  Aihetta liipaten. Tämä trailo sivun kansikuvakin voitais vaihtaa. Jos löytyis välillä vaikkapa metsäisempi tai maastomuotoja hyvin esittävä kuva. Anna ottanee nämäkin kuvat vastaan?

 • nimimerkki

  Anna

  14.12.2018 klo 06:53
  Ylläpitäjä on muokannut tätä viestiä.
  Joo, otan, lähettäkää ihmeessä! Vaihdoin nyt yhden väliaikaisesti. Noin yleisesti sivuston kuvaosiosta vastaa Esko.

 • nimimerkki

  Esko

  14.12.2018 klo 10:49
  Harjoitusviikonlopun kokouksessa Muuramessa sovittiin, että laitan kuvia tälle sivustolle. Joten laittakaa hyviä kuvia tulemaan. Ilmoita kuvaajan nimi, mistä ja milloin kuva on otettu ja onko se jo valmiiksi käsitelty. Raakakuvan voin rajata ja käsitellä Photoshopin kuvankäsittelyohjelmalla. Kuvat voit laittaa osoitteella etunimi.a.sukunimi ät gmail.com, muista tuo pikku-a somistamaan osoitetta.
  Vaikka yleisellä paikalla, kuten kilpailuissa saa kuvata, on hyvä kysyä kuvattavaltakin lupaa julkaisuun. Julkaistavat kuvat arvioin julkisuuden näkökulmasta ja pääsääntö on että ainakin kuvaaja antaa luvan julkaisuun. Jollain tavoin loukkaavia tai "huonoja" otoksia emme julkaise.

  Voitte ilmoittaa minulle myös pyynnön kuvan poistamisesta. Saatan myös joskus itse poistaa vanhoja kuvia ettei tule ylitarjontaa.
  Kuten olette huomanneet, kuvaan aina silloin tällöin kisoissa. Harmi ettei maastoon saa kilpailija ottaa kameraa mukaan, sieltä ne parhaat tulisivat.
  ps. Annalle lähetin muutaman otoksen ehdolle yllä olevaan lehden tarpeisiin.

  Siitä vaan innokkaasti kuvaamaan, muista tarkennuksen ja aukon vaikutus, lähikuvat ovat mukavimpia.

 • nimimerkki

  Anna

  14.12.2018 klo 15:51
  Kiitos kaikille kuvista, näillä päästään eteenpäin (lehtiasiassa)!
« aihelistaan

Osallistu keskusteluun

tai aloita uusi keskustelu »

Roskapostin esto ei onnistunut. Ole hyvä ja yritä uudelleen.
Parhaat tarkkuussuunnistuskuvat?