Keskustelu

« aihelistaan

Lottoa lissä suunnistukseen?


 • nimimerkki

  Kari P

  4.10.2018 klo 19:23
  Katson uutta kokeilua juuri tätä kirjoittaessani TV2 -kanavalta. Kyseessä on pudotussprintti. Jos tämän kokeilun terkoituksena on saada esim. lisää lajia seuraavia katsojia televisioon tai muutenkaan lajin seuraajia, niin olen varma, että perseelleen menee.
  Hankalasti tänne kirjoitettuna - alkaa muistuttaa tarkkuussuunnistuksen huonoimpia totuuksia.

 • nimimerkki

  Pepi

  4.10.2018 klo 19:41
  Voi tuo olla sprinttisuunnistajalle vielä jotenkin mielekästä, mutta televisiointi pitäisi näyttää vähintäänkin hidastettuna. Tai ei ollenkaan. Silloin ainakaan kameramiehet eivät kolhisi kilpailijoita.

 • nimimerkki

  Lauri K

  4.10.2018 klo 22:33
  Minäkin pahoitin mieleni ja tulin etsimään sopivaa foorumia. Onneksi täältä löytyi keskustelun avaus, että pääsee purkamaan huolia! ;)

  Kehitettävää knock-out-sprinttiin:
  - Seurantakartta liian pienellä zoomilla. Finaalia jaksoin katsoa vain 10 sekuntia. Avasin telkun perhoslenkkien kohdalla ja siinä vaiheessa nostin kädet pystyyn, koska en tajunnut tilanteesta mitään.
  -> Kartta suuremmaksi ja ei missään nimessä perhoslenkkejä tähän formaattiin.
  - Rata pitää olla ymmärrettävissä ruudulta katsottaessa. Ristiradat sotkevat seurantakartan ymmärtämistä ja laskee katselukokemusta.
  - Alussa 15min jotain karsintojen näyttämistä, joista ei kerrottu tuloksia ruudulla. Turhauttavaa katsoa parhaaseen katseluaikaan päämäärätöntä lähetystä.
  - Kameramiehet koko ajan suunnistajien edessä.
  - Radat pääosin kikkailua ja liian pienellä alueella.

  Hyvää:
  - Hajontojen valintamahdollisuus hyvä. Tuo vaihtelua ja sähäkkyyttä.
  - Ajoittain mukava seurata ja jännitystä reitinvalinnoissa

 • nimimerkki

  Juha

  5.10.2018 klo 08:20
  Sekavalta tuo ruudun välityksellä vaikutti, mutta ainakin osa kisaajista piti formaatista tai ainakin niin voi päätellä mm. tästä Yannickin kommentista: "Nice day with cool courses and an exciting final race. Too many stairs for me there, but pleased with my performances the whole day. Good to have a rest day tomorrow with 4 races in 1 day (32km). Focus on the weekend with 2 more races!"

 • nimimerkki

  pena

  5.10.2018 klo 14:19
  Edellisen viikon vaihteessa oli Euro-miiting. Tulin Tanskasta samalla koneella kuin Suomen joukkueet. Odotellessa lähtöä juteltiin tuloksista ja kisaformaatista. Eivät olleet hirveän innoissaan jonojuoksusta katuja pitkin; siellä kokeiltiin ei-hajontoja mallia.
« aihelistaan

Osallistu keskusteluun

tai aloita uusi keskustelu »

Roskapostin esto ei onnistunut. Ole hyvä ja yritä uudelleen.
Lottoa lissä suunnistukseen?