Harjoituspäivä, Nuuksio

Aika: 30.11.2019
Paikka: Nuuksio

PreO-kuntorastit 30.11. Nuuksion Kaitakorvessa

Kuntorastien parkkipaikka: https://goo.gl/maps/Da455DiC5n6f8bVq8

Karttojen, opaskarttojen ja kilpailukorttien jako parkkipaikalla. Parkkipaikalla voi kelistä riippuen olla muitakin käyttäjiä ja parkkipaikka voi mahdollisesti täyttyä. Mikäli parkkipaikka täyttyy, lisätilaa pysäköintiin löytyy Brobackasta https://goo.gl/maps/NcaQMkVDmg3YGveU9

Parkkipaikalta lähtöviivalle noin 1400 m. Maalista parkkipaikalle noin 2600 m.

Radalle voi lähteä klo 11.00 – 11.30 välisenä aikana. Ole yhteydessä ratamestariin mikäli toivot voivasi lähteä radalle aikaikkunan ulkopuolella.

Radalla 41 AZ-tehtävää ilman ratkaisupaalua, ei aikarastia. Pihtileimaus. Ajanotto omalla kellolla. Teknisen ohjeen mukainen maksimiaika radalla 159min (para 171min). Maksimiajan noudattamista ei valvota mutta rastit kerätään maastosta valoisan aikana. Reitti pääosin kovapohjaista ulkoilureittiä. 

Nollarastin määritelmä: Tehtävän vastaus on Zero, mikäli lähin rastilippu on yli 6m päässä ratamestarin oikeaksi katsomasta paikasta. Tehtävät ovat ratkaistavissa karttaa lukeamalla. 

Huom! Jäisen maan vuoksi rastilipulle on jouduttu paikoin etsimään paikkaa jossa se pysyy pystyssä. Tämän vuoksi ratamestari on jättänyt määrittelemättä sivun / osan kivi- ja pistekumpare-kohteille. Rastilippu on tällöin sijoitettu kiven jollekin sivulle / johonkin osaan mahdollisimman lähellä oikeaa kohdetta. Tai sitten aivan väärään paikkaan.

Parkki- ja lähtöpaikan välillä jyrkät ylä- ja alamäet. Para-urheiijoille suositellaan avustajaa.

Kartta 1:4 000, käyräväli 2,5 m / 2016-2017. ISSOM2007. Kartta muovikotelossa. Ratamestari: Lauri Mäkinen.

Osanottomaksu aikuisilta 5€, maksu käteisellä materiaaleja noudettaessa.