Kansallinen preo ja tempo, Eno (Joensuu)

Aika: 7.-8.7.2018
Paikka: Eno, Joensuu

Selkien sisu järjestää 7.7. kansalliset tarkkuussuunnistuskilpailut (preo ja tempo). Sunnuntaina 8.7. toinen normaalikilpailu. 

KILPAILUKUTSU

Sisu-TrailO, Kansalliset tarkkuussuunnistuskilpailut Enossa 7.-8.7.2018

Selkien Sisu järjestää tempon ja normaalikilpailun lauantaina ja toisen normaalikilpailun sunnuntaina. Lauantain aamupäivällä on myös jalkasuunnistuskansallinen samassa kisakeskuksessa kuin iltapäivän trailo, katso Irmasta Hukkarastit 7.7. 

Sarjat: E-sarja ja A-sarja. Kilpailijalla on oltava voimassa oleva suunnistuksen kilpailulisenssi. A-sarjaan voi ilmoittautua myös kuntosuunnistaja ilman lisenssiä. A-sarjassa helpompi rata, soveltuu hyvin lajiin tutustumiseen. Kaikki kilpailijat, sukupuolesta, iästä ja liikuntakyvystä riippumatta, kilpailevat samassa vaativuustason mukaisessa sarjassa. 

Lauantaina tarjolla myös lyhyt helppo lastenrata (preo). Ilmoittautuminen paikan päällä. Hinta 5€. 

Ilmoittautuminen ja osanottomaksut: Kaikkiin kilpailuihin erikseen, viimeistään perjantaina 29.6.2018 Suomen Suunnistusliiton IRMA-palvelun kautta. A-sarjaan voi ilmoittautua myös sähköpostilla selkiensisu (at) gmail.com ja kilpailupaikalla ennen kilpailun alkua. Maksut E-sarjassa TempO 18 € ja PreO 18 €. Vastaavat hinnat A-sarjassa 12 €, maksu Irman kautta tai käteisellä kilpailupaikalla.

Opastus: Lauantain kilpailukeskus sijaitsee osoitteessa Vanhankaltimontie 243, Joensuu. Opastus Ahvenisentieltä (tie 518). Sunnuntain kilpailukeskus on Enon Vallisärkällä, Karhunsalontie 14, Joensuu. Opastus Uimaharjuntieltä (73).

Lähdöt: Lauantain ensimmäiset lähdöt klo 15. Preo ja tempo peräkkäin. Sunnuntain ensimmäiset lähdöt klo 10 Tulokset molempien kilpailujen jälkeen kilpailukeskuksessa.

Kartta ja maasto: Lauantaina sprinttisuunnistuskartta 1:5000 / 2,5 m. Kartoitus 2016, Petteri Hakala. Maasto loivapiirteistä vaaran rinnettä, jossa niittyä, peltoa, rakennettuja kohteita, kiviröykkiöitä ja metsää. Sunnuntain normaalikilpailun kartta suurennettu 1:10 000 suunnistuskartasta ja tarkennettu tarkkuussuunnistusta varten. Maasto on loivapiirteistä suppa-kangasmaastoa, jossa muutama soramonttu. Kulkureitit hiekkapintaisia ajopolkuja, hyvä näkyvyys ja kohtalaiset korkeuserot.

Leimaus: Tapahtuu pihtileimasimilla. Omien leimasinten käyttö on sallittu. Järjestäjällä on muutamia lainattavia leimasimia (varaa ennakkoon).

Avustajat: Oman avustajan käyttö on sallittua. Avustaja saa auttaa vain kulkemisessa ja leimaamisessa, ei tehtävien ratkaisemisessa.

Kilpailukeskus: Lauantaina Pelkolan tilan pihapiiri. Sunnuntaina Enon Vallisärkän ulkoilualueen parkkipaikka. Kanttiini.

Majoitus: Kilpailijat, jotka majoittuvat kisa-alueella ennen kilpailua, eivät voi saada tempokilpailussa palkintoja, koska majoitusalueella on tempoasemia. 

Niittymaja
Kisa-alueella on tarjolla pienehkö, n.  25  m^2 neljän hengen mökki, Niittymaja, jossa 2  parisänkyä. Hinta 60€/vuorokausi. HUOM! Varaukset ennen juhannusta, sillä sen jälkeen sen jälkeen se voi olla vuokrattu muille.

Mökissä on sähkö. Ei juoksevaa vettä, peseytyminen saunoissa kiukaassa lämmitetyllä vedellä, juomaveden saa n. 150 metrin päässä olevasta raikkaasta lähteestä. Saunanlämmitys sisältyy hintaan. Ei sisävessoja, ulkokäymälät mökkien läheisyydessä. Pieni keittiö sisältäen jääkaapin, mikron, liesilevyt, uunin, kahvinkeittimen ja astiaston. Mökissä on takka. Pieni terassi ja grilli.  Sänkypaikkoihin sisältyy patjat, tyynyt ja huovat. Pussilakanat, aluslakanat, tyynyliinat ja pyyhkeet on majoittujien tuotava mukanaan. Vaihtoehtoisesti voi nukkua makuupussissa sängyssä.

Alueelle voi myös pystyttää teltan tai pysäköidä asuntovaunun. Telttapaikka 20€/vrk, asuntovaunupaikka tai asuntoautopaikka 30€/vrk sisältäen sähkön. Kaikissa näissä saa käyttää saunaa, ulkovessaa ja pihagrilliä.

Varaukset mahdollisimman pian numeroon 0503221281 /Pentti Kamppuri.
Varausmaksut tilille 
FI93 5770 0540 1200 67, Kamppuri Heini.
Maksut suoritettava 28.6. mennessä.

 

Jos on enemmän tarvetta mökeille, kilometrin päässä lauantain kisakeskuksesta on lisää vuokramökkejä. Katso http://www.alavanrantatuvat.fi . Lähin hotelli on Hotelli Kaltimonkoski Enossa, https://hotellikaltimonkoski.fi

Toimihenkilöt: Kilpailunjohtaja Matti Ikonen 0400-887965, ratamestari Petteri Hakala, valvoja ja tiedoittaja Lauri Kontkanen 040-7596177.

Lisätiedot: www.trailo.fi

Tervetuloa! Selkien Sisu ry

Liitteet