TempO-harjoitus, Kaarina

Aika: 17.4.2017
Paikka: Kaarina

Tarkkuussuunnistuksen tempo-harjoitus Kaarinan Littoisissa terveysaseman ympäristössä pääsiäismaanantaina 17.4. klo 11 alkaen.

Toivon ennakkoilmoittautumista viimeistään 16.4. klo 20 osoitteeseen pinja.s.makinen(at)gmail.com. Mutta ilmoittautumattomuuskaan ei estä osanottoa.

Ei osanottomaksua.

Harjoitus on tarkoitettu kaikille vasta-alkajista maailmanmestareihin. Tempoon pääsee tarkkuussuunnistuksen vasta-alkajakin melko helposti jyvälle, mikäli on jonkinlaista kokemusta kartanluvusta. Ja vaikka ei olisi, kokemusta saa vain kokeilemalla. Muut suunnistajat neuvovat kyllä mielellään.

Treenin pituus on 7 asemaa, joilla on kullakin 5 tehtävää ja kuusi rastilippua. Nollarastit ovat mahdollisia, eli oikea vastaus voi olla, että rastiympyrän ja määritteen kuvaamassa paikassa ei ole rastilippua. Treeni kestää suunnilleen 1-2 tuntia riippuen osanottajien määrästä.

Kokoontuminen terveysaseman parkkipaikalla Luhakatu 1, Littoinen (Kaarina). Luhakadulla on aluepysäköintikielto ja terveyskeskuksen parkkipaikka on tarkoitettu vain talon asukkaille, mutta näin pyhäpäivänä sekä muu käyttö, että pysäköinninvalvonta lienee vähäistä. Jos haluat pysäköidä ilman sakkoriskiä, pysäköi talon toiselle puolelle Pasmakatu 2:n parkkipaikalle, ja kävele talon ympäri myötäpäivään terveyskeskuksen parkkipaikalle katsetta tiessä pitäen, ettet katsele TempO-asemia valmiiksi.

Ota mukaan kompassi ja sekunttikello, mikäli omistat sellaiset. Ilmankin näitä treenistä selviää hyvin.

Reitti on kuljettavissa myös pyörätuolilla. Reitin pituus on vain noin 600 metriä. Reitti on pääosin asfalttia, mutta sillä on noin 200 m hiekkatietä. Nousua on noin 5 metriä.

Tarjolla myös ratkaisukartat treenin jälkeen. Ratkaisukarttoja on vain 15 ensimmäiseksi ilmoittautuneelle.

Lisätietoja voit kysyä pinja.s.makinen(at)gmail.com.