Kulunut vuosi

23.12.2021

Taas on mennyt yksi vuosi. Huippujen osalta se oli toinen normaalista poikkeava vuosi. Arvokisoja ei järjestetty vaan niitä jouduttiin siirtämään eteenpäin. Ainoa niihin rinnastettava oli Pohjoismainen maaottelu Norjassa, mikä pystyttiin onneksi järjestämään vaikkakin hieman poikkeavalla ohjelmalla alkuperäisestä suunnitelmasta. Tällä kertaa emme saaneet pokaalia mukaamme takaisin Suomeen vaan se meni naapuriin Ruotsiin. Suomessa järjestettiin muutamat kilpailut onnistuneesti. Loppuvuodesta osa kävi vielä muualla Euroopassa kilpailemassa.

Monilla katse on ensi kesän EM-kotikisoissa ja Puolan MM-kisoissa. Osa joukkueesta on jo valittu EM-kisoihin ja viimeiset paikat ovat jaossa keväällä. Voisi todeta, että on menossa kolmas valmistautuminen kotikisoihin. MM-kisojen valinnat tehdään toukokuun lopulla. MM-kisoihin on ensimmäistä kertaa kaksi paikkaa nuorille alle 20-vuotiaille molempiin kilpailumuotoihin.

Kaikki ehtivät vielä harjoitella vaikka kotona pöydän ääressä vanhojen karttojen tai tietokoneen avulla esimerkiksi online Torus Tempon parissa, jopa jouluaattona. Monin paikoin lumi ei vielä häiritse maastossa liikkumista kartan kanssa. Muistakaa kuitenkin nauttia juhlapyhistä.

Toivotan kaikille hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta