Aurinkoinen MuuRa TrailO Säynätsalossa

28.6.2021

MuuRa TrailO 2021 tempo-asema 3. Kuva EJ
MuuRa TrailO 2021 tempo-asema 3. Kuva EJ

Muuramen Rasti järjesti Eskon päivänä 12.6.2021 kansalliset tarkkuussuunnistuskilpailut ja K-S:n am-kilpailut MuuRa TrailO 2021, tempo ja normaalikilpailu (PreO). Kilpailukeskus oli  Vanerilassa Säynätsalon saarella.

Tempo-kilpailun voitti sekunnin erolla E-sarjassa Antti Rusanen Hauhon Sisu, toinen Juha Hiirsalmi Turun Metsänkävijät ja kolmas oli Petteri Hakala Kalevan Rasti. Lasten HD12-sarjan nopein oli Venla Mäkinen Koovee, toinen Selma Rusanen Hauhon Sisu ja kolmas Jenny Jacobson OK77.

Antti Rusanen ylsi tuplavoittoon, sillä hän oli tarkin ja nopein myös normaalikilpailussa eli PreO:ssa. Ero seuraavaan Pinja Mäkiseen Koovee oli vain neljä sekuntia, kolmas oli Vesa Mäkinen Angelniemen Ankkurit. A-sarjan voitti Timo Weide Anttolan Urheilijat. HD12-sarjan voitti Jenny Jacobson, toinen Selma Rusanen, kolmas Venla Vienola S-JKL.

Kilpailunjohtajana toimi  Anneli Junttila, ratamestarina Esko Junttila ja valvojana Kari Häkkinen VaajTe. Järjestelyjä kehuttiin kilpailupaikalla hienoiksi ja ratoja mukavan vaihteleviksi.

Kartat ja tulokset