Pinja Mäkinen voittoon kauden avauksessa

27.7.2020

Tarkkuussuunnistuksen kotimaisen kauden avaus järjestettiin 11.-12.7.2020 Veikkolassa Rasti-Vihdin järjestämissä kovatasoisissa kilpailuissa. Pinja Mäkinen (KooVee) voitti kahden päivän yhteiskilpailun ennen Mikko Heinosta (Kalevan Rasti) ja Lauri Mäkistä (Mäntsälän Urheilijat).

Lauantaina tarjolla oli entistä soranottoaluetta, tieltä kajastelevaa kalliota ja jonkin verran varsin tyhjää maastoa, jossa haasteet olivat hiukan toisenlaisia. Sunnuntain kilpailuissa taas ratkottiin tehtäviä kalliorinteiltä ja kumpareilta.

Sunnuntain kilpailun yhteydessä oli myös Uudenmaan aluemestaruuskilpailu PreO:ssa. Henkilökohtaisen AM-mitalin pokkasivat Eero Hakanen (Rasti-Jyry), Martti Inkinen (Rajamäen Rykmentti) ja Lauri Mäkinen (Mäntsälän Urheilijat).  AM-kilpailussa oli myös seurojen välinen joukkuekisa, jossa voittajaksi selviytyi Keravan Urheilijat 54 pisteellä, toiseksi sijoittui Rajamäen Rykmentti 53 pisteellä ja kolmanneksi Riihimäen Suunnistajat 48 pisteellä. Rasti-Vihdin ensikertalaisjoukkue sijoittui neljänneksi 34 pisteellä.

Nämä kilpailut oli alun perin tarkoitus järjestää EM-kilpailuja edeltävänä viikonloppuna, mutta EM-kilpailut siirtyivät toukokuulle 2021. Rasti-Vihti on suunnitellut järjestävänsä seuraavat kilpailut 8.-9.5.2021.

 

Kartat ja tulokset

Kilpailusivut