Pekka Sepän 60-vuotiskilpailuissa hyvä tunnelma

20.10.2018

Pekka Seppä vastaanottamassa onnitteluita ennen palkintojen jakoa.
Pekka Seppä vastaanottamassa onnitteluita ennen palkintojen jakoa.

Pekka Sepän 60-vuotisjuhlakilpailu keräsi yhteensä yli sata kilpailijaa ja muuta juhlijaa Sepän kotitilalle Sastamalan Houhajärvelle. Seppä halusi juhlistaa merkkipäiväänsä tarkkuunnistuksen parissa ja koota ympärilleen tärkeät ihmiset eri elämänpiireistä. 

-Hyvä puoli kilpailun järjestämisessä oli myös se, että konehalli tuli siivottua ja vessaan asennettua ovi, kertoi Seppä.

Monipuolisen kilpailuradan lisäksi tarjolla oli lettuja, makkaraa, kakkua ja muita herkkuja nautittavaksi hyvässä seurassa. Joku tuumikin ääneen olevansa elämänsä parhaissa kuusikymppisjuhlissa. Syntymäpäivälahjakseen Seppä sai muun muassa majoituksen ensi vuoden MM-kilpailuihin Portugalissa, mikä lisää painetta jatkaa menestyksekästä uraa Suomen maajoukkueessa.

Sepän laatimilla Elit- ja A-sarjan kilpailuradoilla rasteja ratkottiin maatalon pihapiirissä, kivikkoisessa rinteessä ja vanhalla soranottoalueella. Lisäksi osa rasteista oli kaukana pellon takana. Lopussa päästiin tutkimaan vielä talon kokoisia siirtolohkareita pellon keskellä. Kilpailijoiden lisäksi A-radalla kävi juhlavieraita tutustumassa tarkkuussuunnistukseen ensimmäistä kertaa, ja Sepän kotitalon pihapiiriin laaditun lastenradan kävi kiertämässä yli kymmenen nuorta tarkkuussuunnistajaa.