Tarkkuussuunnistus esillä tänä syksynä

2.10.2018

Tarkkuussuunnistusta on tänä syksynä esitelty eri tilaisuuksissa. Paimiossa ja Joensuussa järjestettiin lajiesittelyt Juha Hiirsalmen ja Petteri Hakalan toimesta. Paimion tapahtuma oli osa Rajattomasti Liikuntaa Turun seudulla –hanketta, jonka puitteissa järjestetään lajikokeiluiltoja soveltavan liikunnan pariin ja tutustutetaan seuroja ja yhdistyksiä liikuntalajien soveltamiseen. Joensuun tapahtuma puolestaan toteutettiin yhteistyössä Rajaton luonto -hankkeen kanssa, jota on osarahoittanut Itä-Suomen aluehallintovirasto.

Pekka Seppä kirjoitti Vammaisurheiluliiton pyynnöstä esittelyartikkelin tarkkuussuunnistuksesta Kuntokuuhun. Artikkeli sai hyvän vastaanoton lukijoiden parissa. Anna Jacobson esitteli lajia Olympiakomitean ja Sovelin järjestämässä Soveltavan luontoliikunnan verkostointilaisuudessa Espoossa. Tilaisuudesta seurasi monia kontakteja lajin levittämiseen entistä enemmän myös soveltavaa liikuntaa tarvitseville.

Lajin esittelytilaisuuksia voi kysyä tarkkuussuunnistuksen lajipäälliköltä Anna Jacobsonilta: trailo AT suunnistusliitto.fi / 045 3474770