FinTrailO:n ja SM-kilpailuiden järjestäjät haussa vuodelle 2018

1.6.2017

Suomen Suunnistusliitto hakee järjestäjiä FinTrailO:lle ja SM-kilpailuille vuodelle 2018.

FinTrailO on perinteisesti järjestetty keväällä, sopiva ajankohta olisi esimerkiksi 5.-6.5.2018. FinTrailO on Suomen tärkein kansainvälinen kilpailu, joka toimii näyteikkunana Suomen korkeatasoisista radoista ja kartoista. Kilpailujärjestelyissä tulee huomioida ulkomaiset osanottajat. Kilpailuviikonlopun aikataulussa on hyvä huomioida kulkuyhteydet lentokentälle ja Ruotsin-laivoille. FinTrailO on järjestetty joka vuosi vuodesta 2009 lähtien, eli ensi vuonna järjestetään kymmenes FinTrailO.

SM-tempo ja -preo on perinteisesti järjestetty samana viikonloppuna peräkkäisinä päivinä elokuun alkupuolella. Myös muut toteutusmuodot ja ajankohdat ovat mahdollisia. Kilpailijat odottavat SM-kilpailuilta niiden arvon mukaista korkeatasoista karttaa ja tasapuolisia, viimeisteltyjä ratoja. 

Kilpailujärjestelyjä suunnittelevia pyydetään olemaan yhteydessä lajipäällikkö Anna Jacobsoniin tai Antti Rusaseen ennen kilpailuhakemuksen jättämistä Suunnistusliitolle IRMA-palvelussa. Myös kansallisten kilpailuiden suunnittelu ja hakeminen vuodelle 2018 on mahdollista ja toivottavaa.