FinTrailO käyntiin lumimyrskyssä

29.4.2017

FinTrailO:n ensimmäinen kisapäivä käynnistyi myrskyisästi, kun lunta alkoi tuiskuttaa kesken preokilpailun. Rajusta kelistä huolimatta järjestelyt pelasivat loistavasti ja kilpailijat nauttivat hienoista radoista.

FinTrailO:n kokonaiskilpailun kolmena edellisenä vuonna voittanut Marit Wiksell otti kärkipaikan heti tempokilpailussa. Pinja Mäkinen oli molemmissa kilpailuissa paras suomalainen ja kutisti preokisan voitollaan kokonaiskilpailussa eron Wikselliin vain kahteen sekuntiin. Toinen suomalaissuosikki Antti Rusanen ei saanut suoritustaan hallintaan. "Tempossa ykkösasemalla lähti mopo käsistä, kakkosellakin olisi pitänyt ottaa rauhallisemmin ja viimeisellä tipahdin täysin kartalta. Siinä hoin vain Bravoa ja Charlieta eikä niistä osunut kuin yksi. Preossa rutiinit unohtuivat ysirastilla. Olisi pitänyt lukea karttaa ennen leimaamista", analysoi Rusanen suoritustaan.

Nyt kisajärjestäjät ja kilpailijat jännittävät, miten kisapaikalle pääsee huomenna kesärenkailla ja mistä pyörätuoleihin löydetään jalakset.