Rusanen maaottelun kärjessä, joukkuekisan voitto karkasi suomalaisilta

20.9.2014

Tulokset sijat 1-38
Tulokset sijat 1-38
Tulokset sijat 38-
Tulokset sijat 38-

Antti Rusanen kärjessä ensimmäisen päivän jälkeen. Kakkosena majaileva Ruotsin Erik Stålnacke on jo pisteen perässä. Ruotsi johtaa joukkuekisaa selvästi.

Maaottelun ensimmäinen päivä käytiin tänään Silkeborgin Hårup Sandessa. Antti Rusanen jatkoi siitä, mihin viime syksyn maaottelussa jäi. Hän dominoi ensimmäistä päivää täysillä pisteillä ja nopeimmalla aikarastiajalla (22 pistettä, 6 sekuntia). Se ei kuitenkaan auttanut tärkeämpään, eli joukkuekisan kärkisijaan. Suomen joukkueen tulos olisi ollut muutoin kohtuullinen, mutta Pekka Sepälle (12/22p) sattui niin sanotusti huono päivä. Suomi (93 pistettä) jäi johtavasta Ruotsista (101p) 8 pistettä jälkeen. Suomen kakkosjoukkue on samoilla pisteillä viidentenä. Edellä ovat myös  Norjan ykkösjoukkue (98) ja Ruotsin kakkosjoukkue (96p). 

Rusanen kommentoi voittoisaa suoritustaan kaksijakoisesti.
- Minulla oli tuuria, kun sain kaikki oikein. Tyytyväinen pitää olla kärkipaikkaan. 12 rastilla vastaus oli nolla, kun taas viimeisen rastin vastaus oli C-lippu, vaikka kummassakin liput olivat suunnilleen yhtä paljon väärässä oikeasta paikasta. Liput olisi voinut laittaa myös oikeisiin paikkoihin, kuten 7-rastilla, jossa lippu oli ainakin 5m oikeasta paikasta. Lippu olisi pitänyt olla notkossa 5 metriä käyrän alapuolella, mutta olikin käyrän päällä. Toisaalta aikarasti oli minun mieleeni, sillä kaikki kilpailijat näkivät liput odotuspaikalle ja ehdittiin Lennart Wahlgrenin kanssa spekuloimaan etukäteen lippujen paikat." 

 

Viralliset tulokset tulevat aikanaan tänne http://www.silkeborg-ok.dk/index.php/2014-05-28-17-15-24

 

Liitteet