Kuntorastikausi 2014

10.1.2014

Tarkkuussuunnistuksen kuntorastikausi 2014 avattiin loppiaisena Järvenpäässä vehreissä Vanhankylänniemen kulttuurimaisemissa. Rasteille osallistui 25 tarkkuussuunnistajaa. Tapahtumassa oli tarjolla 24-rastinen Elit-rata ja 16-rastinen A-rata. Aleksei Laysev, Ari Uotila ja Martti Inkinen tekivät huippusuoritukset vastaamalla oikein kaikki Elit-radan rastit. Eila Pekkarinen ja Mikko Määttälä olivat parhaat A-radalla. Rata- ja tapahtumamestari Ari Tertsunen antoi erittäin hyvän esimerkin onnistuneen tarkkuussuunnistustapahtuman järjestämisestä.

Nyt on aika koota kuntorastikalenteri myös loppuvuodelle. Kuntorastien tavoitteena on lisätä tarkkuussuunnistusmahdollisuuksien määrää niin aloittelijoille kuin pidempään harrastaneille. Tarkkuussuunnistuksen kuntorastit sopivat hyvin myös suunnistustapahtumien yhteyteen.

Kuntorastien järjestelyt on tarkoitus tehdä huomattavasti kevyemmin kuin kansallisissa kilpailuissa, jotta työmäärästä ei muodostu estettä tapahtuman järjestämiselle. Järjestelyihin voi myös saada apua eri työvaiheisiin, kuten ratasuunnitteluun tai tuloslaskentaan, joten kaikkea ei tarvitse osata ja ehtiä tehdä itse.

Kertokaa suunnitelmistanne järjestää kuntorastit Antti Rusaselle, joka kokoaa tiedot tapahtumista.