Turto kärjessä ensimmäisen päivän jälkeen

10.7.2013

Tarkkuussuunnistuksen MM-kisojen ensimmäinen päivä alkoi hienosti, kun Jari Turto pitää kärkisijaa täysillä pisteillä avoimessa sarjassa. Antti Rusanen on heti perässä kolmantena yhdellä virheellä. Paralympia-sarjassa Kari Pinola on viidennellä sijalla.

Tarkkuussuunnistuksen ensimmäinen päivä on kisottu ja Suomen joukkueen panos etenkin avoimessa sarjassa on varsin hyvä. Kärki sijaa pitää täysillä pisteillä ja hyvillä sekunneilla Jari Turto (24p, 32sekuntia). Toisena on Ruotsin Martin Fredholm 24 pisteellä ja 82 sekunnilla. Kolmantena majailee Antti Rusanen yhdellä virheellä ja 25 sekunnilla. Myös Lauri Kontkanen on hyvissä asemissa lähdettäessä toiseen päivään. Hän on nyt kuudentena 22 pisteellään ja 55 sekunnilla.

 

Paralympia-sarjassa Suomen Kari Pinola on viidentenä (20p, 83 sekuntia). Matti Mäntyniemi on puolestaan yhdeksäs (19p, 171sek) ja Pekka Seppä kolmastoista (18p, 150sek). 

Huomiseen joukkuekilpailuun Suomi asettaa viime vuotisen MM-kultajoukkueen, jossa on Lauri Kontkanen, Antti Rusanen ja Pekka Seppä.

 

MM-kisojen ensimmäisen päivän tulokset löytyvät täältä.