Selkie Open Trailo kerää osallistujia yli 10 maasta

12.6.2013

Selkie Open Trailo kilpaillaan Kontiolahdella 5.-6.7.2013. Kisoihin on tulossa yli 50 ulkomaalaista kilpailijaa 10 eri maasta.

Avoin kansallinen tarkkuussuunnistusviikonloppu kerää Kontiolahden Selkielle 5.-6.7.2013 nipun tarkkuussuunnistuksen kansainvälistä kärkeä. Käytännössä Kontiolahdella nähdään MM-kisojen kovimmat ennakkosuosikit, sillä kilpailijoita on tulossa mm. Ruotsista, Norjasta, Italiasta, Kroatiasta, Tsekistä, Virosta ja Venäjältä. Kaukaisimmat kilpailijat tulevat puolestaan Hong Kongista ja USA:sta. Viime aikaisista MM-mitalin saaneista maista ainoastaan Ukrainan edustajia ei nähdä Selkien kansallisissa. 

Kilpailuohjelmassa on perjantaina normaali tarkkuussuunnistuskilpailu (preo) ja lauantaina tempo. Lisäksi kaikilla halukkailla on mahdollisuus harjoitella perjantaina päivällä ennen kisaa tai kisan jälkeen malliradalla kisakeskuksen lähettyvillä. Sarjoina Selkien kisoissa on perjantaina tarjolla Elit sekä A ja B-sarjat. Lauantaina on vain yksi sarja Elit, joka sopii puistomaisen maaston takia kaikille. Perjantain malliradoilla on suunniteltu E ja A-radat.

Kilpailuun on ilmoittautumisaikaa 23.6. klo 23.00 saakka. Ilmoittautumiset tapahtuvat Irmassa. Kilpailun sivut löytyvät täältä.