Suunnistajat! Haasta ja voita 350€!

16.4.2013

Selkien Sisu haastaa kaikki jalka-, pyörä- ja hiihtosuunnistajat Selkien Sisun järjestämään tempokilpailuun (6.7.2013 Lauantai) mukaan. Parhaalle "ei tarkkuussuunnistajalle" on luvassa hyvä palkinto (350€)!

Selkien Sisu haastaa kaikki suomalaiset (jalka-, pyörä- ja hiihto-)suunnistajat lauantain (6.7.2013) tempo-kilpailuun mukaan. Kilpailu käydään Kontiolahdella, Jakokosken museokanavalla. Parhaalle (jalka-, pyörä- tai hiihto-)suunnistajalle on luvassa 150€ rahapalkinto, jonka lisäksi on mahdollisuus tienata 200€ bonus! Bonuksen lunastaa itselleen, jos voittaa kilpailussa ruotsalaisen 22-vuotiaan Marit Wiksellin.

Haasta kaverisikin mukaan ja tulkaa yhdessä testaamaan ovatko kartanlukutaitonne riittävät oman lajinne sprinttikisoja ajatellen! Tempo on kartanluvun nopeutta korostava laji, josta on varmasti hyötyä suunnistuksen muissa lajeissa.

Kilpailu käydään Kontiolahdella lauantaina 6.7.2013, jonka jälkeen on hyvä matkustaa seuraavana päivänä alkaviin Vuokatin MM-kisoihin. 

Haasteen säännöt:
1. Kilpailun voittaa paras jalka-, pyörä- tai hiihtosuunnistaja. Rahapalkinto (150€+mahdollinen bonus) jaetaan palkintojen jaon yhteydessä. Tasatuloksissa viimeinen aikarastirypäs ratkaisee. 
2. Paras jalka-, pyörä- tai hiihtosuunnistaja voi tienata bonuksen, jos voittaa kilpailussa ruotsalaisen 22-vuotiaan Marit Wiksellin.
3. Jalka-, pyörä- tai hiihtosuunnistajaksi lasketaan suomalainen suunnistaja, joka on kilpaillut tarkkuussuunnistuskilpailuissa viimeisen vuoden aikana maksimissaan kaksi (2) kertaa. Muut suomalaiset suunnistajat, jotka ovat kilpailleet tarkkuussuunnistuksessa kolmesti tai useammin, voivat osallistua kilpailuun, mutteivat taistele tämän haasteen rahapalkinnosta.
4. Suunnistajaksi lasketaan, jos on kilpaillut viimeisen vuoden aikana vähintään kerran SSL:n alaisissa rankikisoissa. 
5. Selkien Sisulla on oikeus muuttaa kilpailun sääntöjä, jos niihin tulee tarvetta.