Suomella hyvä 2.pv - maailmanmestaruudet Ruotsiin

26.8.2016

Paralympia-sarjan parhaat
Avoimen sarjan parhaat

Martin Fredholm on voittanut avoimen sarjan ja Michael Johansson paralympia sarjan maailmanmestaruudet Ruotsin Strömstadissa. Fredholm oli ainoa, joka sai kaikki tehtävät aikarasteja myöten oikein kahtena kilpailupäivänä(48p). Suomalaiset eivät ihan yltäneet mitaleille hyvistä toisen kilpailupäivän suorituksista huolimatta.

Suomalaisille toinen kilpailupäivä oli onnistunut. Avoimessa sarjassa Pinja Mäkinen nousi 6. sijalle (47p, 112,5s) ja Antti Rusanen 9. sijalle (46p, 92,5s). Martti Inkinen oli kokonaistuloksissa 31 (43p, 133,5s). Pinja Mäkinen sai tänään täydet pisteet perusradalta, mutta teki virheen aikarastilla. Virhe ei kuitenkaan pudottanut Pinjaa mitaleilta. Sijoille 2.-7. tulleet saivat kaikki 47pistettä, joten aikarastit ratkaisivat mitali- ja pistesijoitusten järjestyksen. Antti Rusanen lähti kisaan selvästi riskillä 1.pv virheet sekä perusradalla että aikarastilla rasitteena. Rusanen teki yhden virheen 2.pv perusradalla, mutta oli huikean ylivoimainen aikarastilla. Kolme tehtävää oikein 11,5 sekunnissa !

Paralympia sarjassa erinomaisen 2. kilpailupäivän tehnyt Kari Pinola nousi 9. sijalle (39p/53,5s), lievästi epäonnistunut Pekka Seppä sijoittui yhteistuloksissa 11.(39p, 160s) ja Tuomo Markelin oli 24. sijalla (33p, 223s). Kari Pinolan 26p oli paralympia sarjassa päivän parhaita suorituksia. Pinolan suoritti aikarastit virheettömästi molempina päivinä.

Huomenna kilpaillaan viesteissä ensimmäistä kertaa MM-tasolla. Nyt on Suomen vuoro voittaa !

tulokset  (multi day events -> WTOC 2016 Preo total)