Punkalaitumella aurinkoinen kalliokilpailu

13.9.2016

Suunta-Sepot järjestivät sunnuntaina Punkalaitumella kansallisen preo-kilpailun, jossa kilpailtiin myös Satakunnan ja Etelä-Pohjanmaan aluemestaruuksista. Kilpailu käytiin kesäisessä säässä seutukunnan komeimmalla kalliolla. Nousua radalla kertyi peräti 65 metriä, mikä on poikkeuksellisen paljon tarkkuussuunnistuskilpailussa. Kilpailun 23 rastin radan selvitti virheittä kolme kilpailijaa. Ari Uotila voitti kilpailun 16 sekunnin aikarastiajalla, toiseksi tullut Tuomas Väinä käytti 27 sekuntia ja kolmanneksi sijoittui Jan-Eric Nyström 91 sekunnin aikarastiajalla.

Etelä-Pohjanmaan aluemestaruuskilpailun voitti Roope Näsi, hopeaa otti Kyllikki Anttila ja pronssia Anne Saunamäki.

Satakunnan aluemestaruuden voitti Ari Uotila, Tuomas Väinä oli hopealla ja Miia Turto pronssilla.